Vår fine julaften!

Vi feiret julaften hos svigermor og hennes mann Sigmund, som er vår ekstrabestefar. Sigmund`s sønn var der også sammen med sin kone, sønn og svigermor.
Min svigermor stod for all maten og vi koste oss gløgg ihjel!

Jeg har vært veldig sliten og lei i det siste, så det passet meg veldig bra og ikke ha så mye ansvar rundt maten.

Svigermor hadde gjort det veldig koselig!

Svigermor hadde gjort det veldig koselig!

Jeg fikk knipset dette herlige bilde av de to småtassene som møttes for første gang. Mika utorsker Ilyas, som er barnebarnet til Sigmund. Ilyas er 2 mnåneder eldre enn Mika og de hadde det gøy sammen.

Jeg fikk knipset dette herlige bilde av de to småtassene som møttes for første gang. Mika utorsker Ilyas, som er barnebarnet til Sigmund. Ilyas er 2 måneder eldre enn Mika og de hadde det gøy sammen.

En koselig nisse var også innom på besøk med gaver.

En koselig nisse var også innom på besøk med gaver.

Tusen takk til familie og venner for fine gaver, både nyttige og morsomme gaver fikk vi! Vi er så velsignet med herlige mennesker rundt oss!

Julen så langt har vært relativt avslappende for min del ettersom jeg ikke har styra så mye som jeg pleier.

Og jammen fikk jeg ikke laget til julekort også! Jeg håper de kom frem i posten til folk i tide. Hvis ikke kommer de nok i romjulen.
Jeg bestilte opp en bunke med bilde av familien. Og mens jeg ventet på at de skulle komme i posten, gjorde jeg klar dekorasjon og konvolutter sånn at det bare var å smette det sammen med bildene når de kom. Og alt dette gjorde jeg ALENE, og det var såååå deilig! En dag barna var på skolen, Mika sov og Eskil spilte, satte jeg meg ned med julemusikk og gjorde klart til julekortene. DET var avslappende og behagelig det, og ikke få noe innblanding! Og jeg syntes de ble utrolig fine! Jeg tok det jeg fant i skuffene mine av papir som passet til jul og dermed ble kortene litt ulike, men det gjorde det bare mer morsomt å lage de.
julekort 2julekort 3julekort 4julekortBle de ikke fine? Enkelt og kjapt satt sammen ved hjelp av stiftemaskin og limpute. (Det snøfnugget er festet med en klistrepute/limpute og står litt «ut» av kortet.)

«God jul» og sånt er skrevet på baksiden, og den jobben fikk mannen min gjøre siden jeg har veldig stygg håndskrift.

Vel, da er det bare å nyte resten av julen og se frem imot nyttårsaften!

Linda

Lik Absolutt hjemme på Facebook.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

8 Comments:

  1. Kjempefine julekort! Ønsker deg og dine en riktig god jul og alt godt i det nye året. Det er koselig å følge små glimt fra hverdagen din på nett. Hilsen Nina

  2. Koselige julebilder 🙂 Riktig god jul til deg og din store flotte familie 🙂

  3. Så koselig ! Å så fine julekort 🙂 Du er flink !
    Det er godt å bli vartet litt opp. Etter å ha hatt jula her i år, der eg stod for omtrent alt, men litt hjelp såklart, så kjenner eg att det skal bli godt å feire jul hos svigers neste år 😉 Hehe

    • Takk for kompliment på julekortene mine 🙂 Har også hatt jul hjemme her med gjester. Det er superhyggelig det også, men av og til er det godt å bli vartet opp som du sier:)

  4. Så ut som en super herlig julaften 🙂 Også så nydelige kort, du er superflink 🙂

Comments are closed