I år skal jeg gå opp 20 kg!

Mine nyttårsløfter:

Gå opp 30 kg, eller minst 20

Ikke trene

Spise mer sjokolade

Spise mer usunt

vekt

 

I alle år har jeg hatt som mål å gå ned så og så mye, men erfaringen min tilsier at det sjelden innfrir.
Det blir ofte sånn:
Jeg skal være godtefri i 3 mnd. Men så sprekker det den første helgen og da er det ødelagt.
Jeg skal gå ned 4 kg hver måned, og den første måneden skjer ikke det og jeg trener ikke så ofte som jeg hadde planer om. Dermed kan jeg bare «gi opp».

Så i år tenkte jeg å gjøre det omvendt. Hvis jeg sier jeg skal gå opp 30 kg, så kommer jeg ikke til å klare det, så da kan jeg bare gi opp, og da går jeg heller ned.

Og hvis jeg sier at jeg ikke skal trene, så kommer jeg ikke til å klare det, for jeg elsker å trene, så da kommer jeg til å faile med å «ikke trene», og dermed kommer jeg til å trene enda mer.

Hvis jeg sier at jeg skal spise mer sjokolade så kommer jeg ikke til å klare det…..eller vent, det kan det faktisk hende jeg klarer så det er kanskje best å ikke nevne noe om akkurat sjokolade.

Hvis jeg sier jeg skal spise mer usunt, så kommer jeg ikke til å orke det, særlig ikke etter de siste to ukene, så jeg kommer til å faile der også, og da kan jeg bare gi opp å spise usunt og heller bøtte på med sunt!

Vel, så får vi se da!

Godt nytt år!

Linda

Lik oss på Facebook!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

4 Comments:

  1. Omvendt psykologi, altså. Lykke til!

  2. Og jeg som trodde tittelen betydde at du var gravid… 🙂 I dag har jeg skrevet noen erfaringer rundt livsstilsendring på bloggen, for nyttårsforsetter er en vanskelig affære. Men det kan gå, om en virkelig vil. Tror jeg.

    • Beklager å misslede altså, men nei, jeg er ikke gravid! Tror det er smart å sette noen realistiske nyttårsmål også, men også noe man kan strekke seg etter. Og ikke minst, så må man i tillegg legge en god plan for å nå målet!

Comments are closed