Jeg skal revolusjonere hele opplegget

Ja, jeg blir jo eldre liksom og om ikke lenge kommer dagen da jeg skal begynne å jobbe utenfor hjemmet. Men hva skal jeg jobbe med da?

Jeg er generelt irritert og humøret er derfor litt deretter da mannen min og jeg er ute og kjører. Jeg snakket med en som ville bil barnevenspedagog samme dagen. Jeg har jeg ikke lyst til det, for jeg tror ikke jeg orker det. Men jeg har jo lest en del tilfeller der barnevernet er blitt kritisert, og har også snakket med folk som har negativ erfaring med barnevernet.

«Kanskje jeg skal begynne å jobbe i barnevernet, så skal jeg revolusjonere hele opplegget og gjøre sånn at barn får hjelp og også sånn at foreldre ikke mister all troen på seg selv». sier jeg.
Vi ler litt av det, for jeg høres så veldig bestemt og streng ut, og så utarteter det seg:
«Eller kanskje jeg skal bli tannlege, så skal jeg revolusjonere hele tannlege opplegget». Jeg har vondt i en tann som jeg har fått reparert.
«Oj, pass på, her er det 60-sone» sier mannen min.
«Ja kanskje jeg skal bli vegvesen, så skal jeg revolusjonere hele trafikkopplegget».

DSC_0517

«Eller kanskje jeg skal bil statsminister, så kan jeg revolusjonere hele Norge»!

At jeg skal revolusjonere er det ingen tvil om. Når jeg begynner og jobbe skal jeg revolusjonere alle steder jeg er i nærheten av. Det skal ikke stå på ambisjonene nei!

Men først skal jeg revolusjonere hele ryddeopplegget her hjemme. Til jul fikk jeg lamineringsmaskin som jeg ønsket meg, så jeg er i full gang med rydde-revolusonen!
ryddeoppleggJeg hadde et godt system fra før, men nå er det oppgradert så til de grader og vi har såvidt begynt på dette forbedrede opplegget og det funker så det fyker!

Som du ser er det også i forskjellige farger, noe som  betyr at det er fargekodet og gjør det enkelt for meg å holde oversikt på alt. Kan fortelle mer om det siden, når jeg er helt ferdig:)

Nå skal jeg gå å stelle istand revolusjon på vaskerommet:)

Ha en revolusjonerende dag!

Linda

Lik oss på facebook.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

5 Comments:

  1. Oioi, nå er jeg superspent på hva dette er! Virker som et supert system. Setter meg ned og venter i spenning på neste innlegg.

    • Er ikke sikkert det blir neste innlegg altså, men i nærmeste fremtid i allefall. Gleder meg til å få det helt ferdig 🙂

  2. Lykke til med revolusjonen.. 🙂 Verden trenger mennesker som kjemper for viktige saker 😀

  3. Titter stadig innom bloggen din og gleder meg til oppfølgeren av dette innlegget, kjenner behovet for å revolusjon på ryddefronten her også gjør seg gjeldende så matnyttige tips mottas med takk:-)
    Ha en glad onsdagskveld!
    Astrid (Skien)

Comments are closed