Dagen i dag

Noen spør om hvordan en dag kan se ut hos oss. Vel, i dag var dagen slik:

Etter at barna hadde dratt til skolen, gjorde jeg litt husarbeid. Mika sovnet i vogna kl 10.00, så da regnet jeg med at vi var klare til å kunne dra til Åpen barnehage kl 12.00. Og det gjorde vi. Eskil var veldig klar for å dra et sted å leke.
Det var sterk overvekt av helt små barn der, og når han prøvde å legge togbane kom noen mindre barn og gjorde det helt umulig, så vi pakket bort toget. Men alt i alt hadde både Mika og Eskil det morsomt. Vi traff en annen mamma der som er i playdate-gruppen vår, som har barn som Eskil liker å leke med. Møtte også kule Renate med den kule bloggen «Det ekke så farlig». Hun var der med sønnen sin og lekte hun også.

Kl 14. dro vi til skolen for å hente skolebarna, og på vei hjem handlet jeg til middag.

Så lagde jeg middag og i dag hadde vi Pai med skinke, bacon og paprika, med salat og brød til. Det var kjempegodt!

Så tok jeg med de 5 yngste og dro på Spenst. Hadde ikke tenkt det egentlig, for jeg trodde at Mia og Elias skulle på en aktivitet i kirken. De er det 1. og 3. onsdag i måneden, men så fant jeg ut at i dag var det jo 2. onsdagen, så da skulle de ikke på aktivitet. Silje og Julian er på aktivitet hver onsdag i kirken, men akkurat i dag var Silje syk og Julian er på BaseCamp med klassen sin, så da hadde jeg plutselig en onsdag «fri», og da dro vi til Spenst. Jeg slang meg med på en Sykkel 2-time, noe jeg angret litt på ganske fort. Men jeg lot det stå til, men jeg måtte gå etter den 2. toppen for å hente barna i barnepassen som stengte kl 20.00. Det passet meg bra å avslutte den slitsomme timen litt før altså. Jeg tror jeg skal begynne med en sykkel 1-time. Jeg gikk ofte på sykkeltimer før for noen år siden, da var jeg jo helt rå i formen. Jeg er ikke helt der ennå merker jeg, men jeg er på vei!

Da vi kom hjem var det kveldsmat og legging og jeg om Dan så på en episode av «Suits».
Han Harvy er bare helt utrolig kjekk.

harvy

 

Jeg har til vanlig ikke med meg kamera overalt, så jeg kan ikke dokumenter noe av det jeg har sekrevet med bilder, desverre, så dere må bare tro på meg. Haha!

Nå er det natta!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.