Today

I dag stod jeg opp kl. 06 og spiste pannekaker til frokost sammen med Silje, før jeg kjørte henne til seminar.
pannekaker

Så var det å få opp de andre skolebarna og gjøre de klare for så å frakte dem til skolen. Jeg måtte gjøre alt i dag også siden mannen er syk. Og syke menn ER syke altså! Haha

Så rydda jeg litt i huset før vi dro til bibliotektet, verdens fineste bibliotek. Jeg elsker det gamle bygget med store flotte bjelker i taket. Barneavdelingen er helt fantastisk med masse leker og bøker. Barna koser seg så mye her. Vi var sammen med en annen mamma og to av hennes barn. Eskil liker å leke med andre og han er veldig sosial og utadvendt.
Bib bib 2 bib3 bib4 bib5 bib6 bib7 bib8 bib10I dag ble jeg kjempesliten av å være der fordi barna løp sånn rundt. Det ble litt mye å passe på i dag, og jeg stod opp så tidlig i dag og hadde derfor litt kortere lunte enn vanlig.
Vel hjemme igjen, satte jeg igang barna med sine plikter og så lagde jeg pizza. I dag ble det en kebab-pizza, og to med karbonadedeig, pepperoni og bacon (Wow, vi tok den helt ut i dag.)
Ikke for å skryte altså, men akkurat pizza er jeg helt rå på! Dette er ukas høydepunt for alle, og barna blir skuffet hvis det ikke blir hjemmelaget pizza.

Jeg lager 3 pizzaer og da blir det igjen ca en halv pizza som jeg deler i små stykker og da har jeg noe godt å putte i matboksene utover uken som kommer.
pizzaVel, selv om noen dager er så slitsomme som denne, så har jeg nok av motivasjon som hoder meg gående. Her om dagen da jeg kom inn på kjøkkenet, fant jeg dette på kjøleskapet:
loveDa ble jeg kjempeglad!

Nå er kl snart 22, barna er i seng og jeg og kjæresten skal ha en rolig kveld. Det skal bli digg!

God helg!

Linda

LIk oss på Facebook!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

3 Comments:

  1. Det biblioteket så utrolig koselig ut! Artig med innlegg fra dagen din/deres:) Legg gjerne ut oppskrift på pizza, alt fra bunn, saus og fyll;)

    • Ja det er virkelig et flott bibliotek! Jeg kan alltids dele hvordan jeg lager pizza ja. 🙂

  2. Vi har bare verdens fineste bibliotek, helt enig med deg. PÅ lørdag så er det filmvisning der klokken 13.00 om det skulle være aktuelt. Husker ikke filmen i farta. Jeg bet nelig merke i at Albert Åberg og Mormor er de neste filmene, de så vi nemlig ikke med minstemann da de gikk på kino.
    – og ja, enkelte dager er mer slitsomme enn andre, – men heldigvis så vet man å sette pris på gode øyeblikk når det stormer som værst. God uke til deg og dine

Comments are closed