Nå kommer vi på TV…om en drøy uke!

Ventetiden er virkelig helt på tampen nå. Vi har ventet lenge. Det er lenge siden innspillingen startet og lenge siden den sluttet.
Om jeg er nervøs?
Både ja og nei. Det blir rart å se meg selv på TV, men jeg tror det blir mye gøy altså!

Premieren er neste uke, torsdag 10. april, på kanal FEM.
Det vil bli tilgjengelig på www.dplay.no for dere som vil se men som ikke har kanalen FEM.
Her er den treffende beskrivelsen av vår familie som ligger ute på FEM sine nettsider:)

Familien Hagen består av mor Linda (33), far Dan Richard (38) og barna Silje (12), Julian (11), Elias (7), Mia (6), Lilli (4) og Eskil (2), og bor i et hus på Rygge i Østfold.

Familien Hagen er en energisk bunt mennesker som er høyt og lavt, fra tidlig morgen til sen kveld. De er alle utadvendte, og det råder en kaotisk harmoni over huset deres. De takler hverdagen med humor og kjærlighet til hverandre. Familien er aktive i Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige. Religionen er svært familieorientert med troen på at familien skal være sammen inn i evigheten.

Mamma Linda er hjemmeværende med Eskil på to år og Lilli på fire. Pappa Dan Richard jobber som programleder i Voice radio, og har et lydisolert rom hjemme der han voicer reklamer o.l. Hjemmet deres er en herlig røre av rot og kjærlighet. Barna er tillitsfulle og foreldrene synes det er viktig at barna blir sett og hørt, og har ulike «dater» der foreldrene finner på ting med mindre grupper. De mener også at barna må være delaktige i hverdagens gjøremål, og på den måten også føle seg viktige.

Barna har ulike oppgaver, og huset er delt inn i ulike ansvarsområder. Barna er i hovedsak gode venner. Oppstår det konflikter er foreldrene bevisste på å løse dette med tanke på at barn er forskjellige. Mamma Linda er ansvarlig for matlaging, og det legges ukesplaner for dette. Planer blir det også lagt for den ene bilen de disponerer. Det blir mye kjøring med seks barn. På fritiden driver alle barna med Tae kwon do. Pappa Dan Richard trener de minste, og alle skal snart graderes.

Bilde er lånt fra kanal FEM sin side. Men der er jo oss:)

Bilde er lånt fra kanal FEM sin side. Men der er jo oss:) For en fin gjeng! Har jeg virkelig sååå søte barn?

 –

Siden jeg er vant til at mange kvinner alltid må kommentere hva de synes om ditten og datten, så er jeg forberedt på at det sikkert vil komme både ris og ros. Jeg skal prøve å ta til meg rosen og la risen ligge urørt.

Det dere vil få se er helt usensurert. Dere vil få se både rot, mas og kaos. Usminket og sminket. Mye kjærlighet får dere også se. Det dere får se er ekte vare for å si det sånn.
Jeg har skikkelig sommerfugler i magen. Det er jammen bra jeg har så mye å ta meg til, ellers hadde jeg blitt fullstendig gal!

Jeg lurer litt på, om noen av dere kunne svare på dette:
Hva er det dere har lyst til å se av livet vårt?
Hva håper dere at dere får se?

Nervøs klem fra Linda

Ps. Gå inn HER og les om de andre familien som er med også!

Dessuten: Lik Absolutt hjemme på Facebook!

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

6 Comments:

 1. Vet ikke om jeg kommer til å få sett programmet, siden man må betale for å kunne se episodene på nettsiden, og at jeg bor i utlandet 🙁 Kanskje jeg kan få noen der hjemme til å ta opp episodene, for jeg er veldig nysgjerrig. 🙂

  Men hvis jeg får sett det, så gleder jeg meg til å se hvordan dere alle er i virkeligheten, for selv har jeg bare lest bloggen. Det kan jo være noen små forskjeller. 🙂
  Husker første gangen jeg så fotballfrue på TV. Hun var faktisk ganske annerledes enn det jeg trodde! Faktisk med sympatisk enn det jeg trodde først 🙂

  Det blir også spennende å se hvordan kommunikasjonen er mellom mannen din og deg i en så hektisk hverdag også. Også få et inntrykk hvordan barna er, for når jeg leser, så leser jeg bare mange navn, men av å se dere på TV så klarer jeg nok å «skille dem» bedre etter å bli kjent med personlighetene dems 🙂 Alle virker veldig søte!

  Jeg synes man burde være forsiktig med «ris» når det gjelder familie. Jeg liker jo dere veldig godt, så jeg kommer bare å fokusere på det positive. 🙂 Dere virker som en koslig familie, med gode verdier som jeg kjenner meg godt igjen i.

  Gleder meg til å bli enda bedre kjent med dere gjennom programmet!

 2. Jeg skal se på dere og jeg gleder meg!:) Det er alltid gøy å få en liten gløtt inn i andres familieliv, som her på bloggene, jeg får litt tips og råd både på middager, organisering og alt annet et hjem består av. Siden vi også er mange mennesker i ett hus så er det litt ekstra gøy å ta del i deres utfordringer for å se om vi kan kjenne oss igjen- og det er jeg bombesikker på at jeg gjør:) lykke til

 3. Jeg skal se på dere, er veldig glad i å lese bloggen din! Men jeg ble litt forvirra her… Du sier du har syv barn, men på familiebildet til FEM har du bare seks?! Og det står bàre om seks barn også!

  • Hei! Enkel forklaring: ) Sistemann var ikke født ennå under innspillingen av programmet:) Så han blir desverre ikke å se på skjermen:( Takk for at du liker bloggen min:)

   • Haha… Når jeg tenkte meg om kom jeg frem til det svaret jeg også;) men takk for svar! Minn oss på når dere skal på skjermen da! Ha en strålende helg!

    Mvh. Trebarns mamma

Comments are closed