Hagen usensurert

Det er bare såååå utrolig deilig i hagen vår. Det har vært strålende vær i det siste og vi har kost oss så mye der ute. Den er stor, grønn og det er masse å ta seg til der for store og små.

Mika koser seg på hesten sin.
Piggsvin lever i komposhaugen bak garasjen. Visste du at piggsvin snart står i fare for å miste sine hjem fordi folk har det for ryddig i hagene sine? Tenk på det neste gang du vil kvitte deg med en stor haug kompost og gamle juletrær:)
Jeg er veldig fonøyd med stolene på verandaen. Jeg er fan av gjenbruk. Og alle de seks stolene vi har som kan reguleres i ryggen, betalte jeg totalt 250 kr for på loppemarked og bruktbutikk! Det er jo like mye (eller mindre?) enn EN stol koster ny. Sånt liker jeg!
Og vi har så mye gress å løpe på!
Huset vårt ser nok overraskende lite ut. Det syntes jeg da jeg først kom på visningen. Men så viste det seg at det inneholdt ganske så mange rom likevel, noe vi nyter godt av!
Jeg tenkte å lage en plantegning av huset innvendig en dag. Sikkert morsomt for noen å se det.
Rabarbra har vi også. Hva den trillesaken gjør midt i hagen er jeg ikke helt sikker på.
Duken på verandabordet er det Mia som har valgt ut. Og jeg synes den er skikkelig fin! Synes ikke så godt på bildet, men jeg kan jo ta et litt finere bilde av verandaen en dag alle stolene står perfekt og det ikke er noe andre ting som Ipader og poser og andre saker i veien. (dvs når vi ikke bruker verandaen og jeg nettopp har ryddet og beordret alle om å holde seg borte inntil jeg har tatt et bilde).

Ah, vi koser oss veldig i hagen altså! Tenkte å gjøre det fint rundt den store steinen i år også. Og snart kommer det nok noen solsikker på plass også, det blir fint!

Veranda7 veranda6 Veranda5 Veranda4 Veranda2 veranda Veranda 3 Hagen vår

 

veranda 8 veranda 9

JA til mer sol!

Linda

Lik Absolutt hjemme på Facebook.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

7 Comments:

 1. Maria (shyttshverdag.blogspot.no)

  Herlig hage!
  Noen ganger kan jeg bli litt flau over hagen vår, for det er leker strødd over alt, og gamle arvede sykler i en haug, men det skal synes at det bor barn her!:D Etter at vi flyttet, deler vi hus og hage med søster og familie, så det er faktisk spor av 7 barn her også! 😉

  Fikk ikke kommentert forrige innlegg, du blogger jo så ofte 😉 – men jeg ville også legge igjen en hilsen og si at jeg leser og setter pris på bloggen din! Jeg synes det er herlig og lærerikt å lese om hverdagen deres! Takk for at du deler, Linda!

  • Takk skal du ha søte deg! Ja, jeg gidder ikke å late som om alt er i sin skjønneste orden, det bor barn her. og hos oss synes det. vi synes det er helt ok:D

 2. Jeg skulle gjerne ha hatt en stor hage som deres. Jeg har tre barn og drømmer om et hus 🙂 og kanskje flere barn haha

 3. Sånn er det med vårt hus også, at det ser mindre ut utvendig enn det er:) men den hagen deres, den var flott altså:)

 4. Det er akkurat sånne hverdagslige positive blogginnlegg som dette som gjør meg så glad og gjør at jeg må innom bloggen din daglig! Jeg Liker din positive måte å se verden på selv om ikke alt er striglet og perfekt. Jeg liker også å lese om dine ikke-materialistiske verdier og at du setter pris på det du har og det er interessant og inspirerende å lese om hvordan du organiserer hverdagen med storfamilien. Å lese interiørtips fra overdådige hjem er ikke noe for meg. Dine interiørinnlegg er mye bedre! 🙂

 5. Herlig med stor boltreplass ute:) Var ikke så stort huset, arti å se. Har selv 1 etasjes med kjeller så blir spennende å se planløsningen på huset deres viss du legger ut..Her er vi 4 på 72 kvm oppe, å jeg syns det er lite,men hele kjelleren er uinredet så mye potensiale i kjellern da. Er det stort huse deres da? Med lite hus og med unger er det isåfall godt å stor hage der man kan leke seg:) Godt å se att det ikke er bare vi som har leker og sykler litt her å der på plena ,hehe…

Comments are closed