Det som virkelig betyr noe

Jeg sitter her nå og har nattevåk over en liten tass som er syk, og når man sitter sånn i egne tanker fri fra telefoner og masete unger, så får man jo tid til å tenke litt. Og det er så fint!
For noen dager siden fikk jeg en telefon fra en mann i menigheten vår som har i oppdrag å gi ut tale-oppdrag til medlemmer. Og nå er det altså min tur, fant han ut, å holde en tale i kirken for alle medlemmene. Jeg vet ikke hvordan det er i andre kirker, men hos oss får medlemmene holde taler på søndagsmøtene.
Og temaet for min tale skulle være:
«Det som betyr mest»

Og når man spør en hjemmeværende mor om hva som betyr mest, så vet man jo hva man får, eller hva?

For det som betyr mest, er å komme seg i seng til normal tid,
å ha en vaksemaskin man kan stole på,
å ha litt sjokolade i skapet,
å bli slank,
å lage den beste kaken til skoletilstelningen….

DSC_0206

Haha, neida. Men jeg har gjort meg noen tanker som går endel dypere en det. Og nå som jeg har nattevåk, skal jeg skrive ned de tankene jeg har fått rundt dette.

Hvis du har lyst til å komme til kirken vår og høre på talen min, så passer det bra. Nadverdsmøtet begynner kl 1250 på søndag. Om du vil være i hele kirkeperioden så begynner det kl 11. Da er det egne klasser for barn, ungdom og voksne.
Nå i Mai, er det besøksmåned, og alle medlemmer oppfordres til å be med noen venner. Derfor vil ingen se så rart på dere om dere skulle ta turen innom:)
(Folk ser ikke rart på dere uansett da, haha, det er titt og ofte besøk innom)

Si gjerne fra til meg sånn at jeg kan møte dere og ta dere imot hvis dere har lyst til å komme, enten av nyskjerrighet eller bare for å se de rare barna våre og alle de andre barna i menigheten:) Eller du bare har lyst på en «happening»:)
Det er ca 50 barn i alderen 1, 5 til 12 år og så er det mange ungdommer fra 12 til 18.

Adressen er Nesveien 29, Jeløy, 1513 Moss

God natt videre for dere som sover!
I morgen er sikkert tassen oppe å hopper igjen, mens jeg ……ikke er det.

Linda

Følg oss på Facebook

Lifen f

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

5 Comments:

 1. Skulle så gjerne kommet, men vi har besøk av mamma i helgen.

 2. Du virker sin ei som er fullt klar over hva som er viktig for deg så den talen er vel lett match;-)) men må bare si at å ha sjokolade i skapet kan virke overaskende viktig i hormonelle tider( som i graviditet, barseltid å den der fordømte røde uka;-))

  • En skal ikke undervurdere viktigheten av sjokolade i skapet nei 😀 hehe

 3. Hei. Fin blogg du har og for en flott mamma du er:)
  Jeg ble overrasket idag da jeg leste blogg til Ingrid ( mitt sjal) at du er tante hennes:) verden er liten hehe.
  Hva synes du om at hun konverterte til ISlam?
  Hilsen en fast leser.

  • Hei! Ja det stemmer at jeg er tanta til Ingrid, ja:) Hun er en kjempeherlig jente. Jeg har ingen problemer med at hun har konvertert til Islam. Jeg er bare glad på hennes vegne over at hun har funnet noe godt og fint og holde fast ved. En flott mann har hun også fått seg. Det er så viktig å tolerere andres valg uansett hva det er. Ingrid har gode verdier i livet sitt og hun er alltid glad og omtenksom, og jeg er heldig som har henne i livet mitt! 😀

Comments are closed