Hvor har de billigst 17.maiflagg?

I går var jeg innom OBS på jakt etter sko til Elias etter at vi ikke hadde funnet andre steder. Der kom jeg over 17. maiflagg. Jeg tenkte at jeg kanskje skulle bare ta med noen siden jeg visste at vi trenger flere. Men de kostet 15 kr, og prisbevisst som  jeg er, visste jeg at man kan få de til en lavere pris enn det, så jeg tok de ikke med meg.

I dag har jeg for moro skyld gått igjennom en handleliste av 17.mai-effekter og jeg fant priser fra Nille-avisen, Europris-avisen og Staples-avisen.

DSC_0207

Min handleliste ser slik ut:

7 flagg
5 sløyfer
1 vifte
Decorbånd
Servietter
Kubbelys
Ballonger

Hvis jeg handler alt på Nille, vil det koste 283 kr.
Handler jeg alt på Europris, vil det koste 243 kr.
Handler jeg alt på Staples, vil det koste 245 kr, men der hadde de ikke sløyfebånd.

Alt var dyrest på Nille. Alt var billigst på Europris, bortsett fra kubbelys og servietter. Så om jeg handler det billigste fra Europris og Staples, vil det koste 196 kr.
Det er over 100 kr billigere enn om jeg handlet alt hos Nille.

Nille Europris Staples
Flagg 10,- 6,- 15,-
Kubbelys 50 (for 3 stk) 25( for ett) 10 (for ett)
Sløyfer 10,- 10,- 10,-
Servietter 18(20 pk) 12(20pk) 10 (175pk)
Vifte 20,- 12,- 15,-
Decorbånd 60 (10*5m) 40(10*5m)  –
Ballonger 15 (10stk) 12(10stk) 15(10 stk)

Du ser selv hvor det er billigst.
Man må jo også ta med i beregninga kjøring til disse stedene. Men hos oss er alle disse tre stedene omtrent på samme sted.

Men dette er er måten jeg er prisbevisst på. Dette er jo ikke store summen i forskjell egentlig, men når det stadig gjelder nesten alt vi handler, så blir det store summer totalt.

Jeg kjøper jo ikke flagg til 15 kr når jeg kan få de for 6 kr! Det er jo bare dumt. Det er til og med akkurat samme størrelse på de også.

Hvis jeg drar innom Staples for å kjøpe kubbelys på tilbud, handler jeg jo ikke bare 3 stk, men mange hvite (for de brukes jo hele året) og endel røde (til jul). Servietter bruker man jo alltid, så det er det bare å ta med seg endel av fra Staples.

Jeg gikk forbi Notabene også og så på flaggene de hadde der, og de kostet 30 kr!!
Så hvis man er litt bevisst kan man få ting ganske så rimelig.

Så vinneren i denne testen ble Europris! Gratulerer, jeg stikker innom en dag for å kjøpe flagg og masse annet!

 

Linda

Nå er det ikke sånn at jeg alltid går og regner sånn på hver minste lille ting jeg skal ha, eller kjører rundt til de butikkene med den billigste varen alltid, for det gjør jeg ikke. Men det er penger å spare på å være bevisst.

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

3 Comments:

  1. Takk for tipset 🙂 Skal ut å handle på mandag .

  2. trompetmor (http://trompeteneogmammatanker.blogspot.no/)

    Ja sånn holder jeg på også, jeg har nå startet med ukeshandling i stedet for å slenge innom i ny og ne og vi sparer matbudsjettet vårt med ca 5000 i mnd!!!!! Det er faktisk helt vanvittig hvor mye ekstra det har blitt av å kjøpe litt ekstra nå og da, samt at jeg nå handler på ukedagene hvor barna er på skole/bhg og jeg slipper å ha dem med meg. Det blir alltid dyrere med barn enn uten siden de putter oppi alt de har lyst på. Jeg har laget meg en standardliste på hva vi bruker hver uke og handler denne med nyanser selvfølgelig. Flaggene våre ruller jeg pent sammen 18.mai og gjemmer på vaskeromstaket til neste år, men selvfølgelig må man supplere litt innimellom og da gjør jeg som deg. Ser hvor det er billigst, det er mange penger å spare på sånt. Om dagen holder jeg på å sjekke finstasen for alle sammen og se om det passer, er vokst fra eller hvor vi er liksom….mest spent på min egen… holder den i år også?:)

    • Oj, ja det var jammen mye penger spart! Tenke så mye penger man bruker hvis man ikke er bevisst. Jeg tror faktisk at jeg kan klare å være enda litt mer bevisst å spare enda litt til på matbudsjettet i måneden, bare jeg er enda litt mer flink til å planlegge. Det blir mange tusen i året det!
      DU er jammen flink! Skikkelig inspirerende 😀 Og ja, det blir mye billigere å ikke ta med barna på handletur:)

Comments are closed