Dyrebare minner må tas godt vare på!

//sponset innlegg//

Er det mange som fremkaller bilder for tiden? Jeg gjør det altfor lite må jeg inrømme. Det meste foregår liksom på nettet og man deler bilder på blogger og sosiale medier.
Men hva med om 50 år, når mine barn og barnebarn og oldebarn vil se litt av livet vi levde og ser på minnene fra lang tid tilbake.
Det er jo så koselig å se i fotoalbum, og spesielt liker jeg å holde på med scrapbooking.
Det er noe eget og intimt og spesielt med det å kunne sitte å bla i et fotoalbum.

scrapping

Jeg har venninne som er min scrappedronning! Hun har mange album hun har laget. Et for hvert av de seks barna hennes og feriealbum og andre album. Det er en kjempefin arv å ha med seg videre. Jeg har ikke fullt så mange album, jeg anser meg som en lærling fortsatt, men jeg er absolutt på vei.

scrapping 1 scrapping 3 scrapping 4 scrapping 5

Det er en stund siden jeg satt i fred og ro å scrappet nå, så nå er det på tide igjen. Jeg har bestemt meg for å sette meg ned å fremkalle masse bilder etter ferien! (Vi reiser snart til Spania!)

Her er et bilde fra Da vi var i Spania for to år siden. Dette er i den vakre byen Nerja!

Her er et bilde fra da vi var i Spania for to år siden. Dette er i den vakre byen Nerja! Vi hadde med alle seks barna, og nr 7 lå i magen.

Jeg kom over siden til Photobox i forbindelse med en produkttest. Photobox kom til Norge i 2013 og tilbyr en menge fotoprodukter som fotobøker, fotolerreter, fotodeksler m.m. Jeg har bestillt noe som jeg aldri har bestillt før, nemlig et foto på lerret! Jeg kan ikke si mer om det, for det skal være en gave til noen. Jeg er sikker på at vedkommende kommer til å bli glad og rørt!

Denne helgen har photobox VIP slag. VIP salg er en form for private sales, hvor man får opp til 70% på alle produkter. Det som er litt spesielt med denne typen salg er at du kjøper en slags rabattkupong, eller en ”kreditt” som de kaller det, og denne ”kreditten” er gyldig på kontoen din i 1 til 3 månder. Eks. Du kan kjøpe en kreditt for 100 kr, som du kan bruke til en spesifikk vare som koster mer enn det. Det positive er at du ikke trenger å stresse med å lage produktet ditt med en gang. De kan jo ta litt tid å stelle i stand f.eks. en fotobok. Så da har du god tid på deg til å lage ditt produkt helt perfekt!

Har dere noen fotopodukter i deres hjem? Enten lerret, postere eller andre ting med foto på?

Ha en knallfin ferie, og ikke glem å ta masse bilder!

Linda

Følg oss på Facebook!

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Comment:

  1. Jeg holder også på å lage et album til jenta mi. Det er så kjekt å ha et album som hun kan se tilbake til når hun blir større. Jeg ser ofte igjennom mitt album da jeg var liten..Jeg fikk en printer til jul, der jeg kan legge fotopapir i strl 10×15 og printe ut fra pc, minnekort eller usb. Ganske genialt, så slipper jeg å fremkalle bilder i fotobutikk. Den er vertfall godt brukt 🙂 Når vi flytter inn i nytt hus neste sommer har jeg veldig lyst på et lerret med bilde av oss på 🙂

Comments are closed