Flere bilder fra Spania (ett litt kvalmt)

I forrige innlegg om Spania-ferien vår ble det mest bilder av huset til Svigermor og mannen hennes, og bilder fra den sjarmerende lille byen huset ligger i. Men vi var selvfølgelig i andre byer og en god del på stranda også, så her kommer et lite bildedryss til:

Almuñecar

Almuñecar. Personen til høyre er Julian, og så der du vogna med parasoll. Der sov Mika godt og lenge i behagelig temepratur!

Kjempefine benker i Almuñecar. Disse benken var bare vanlig benker  sist vi var her, men å har de blitt utrolig fine! Det var mange av dem bortover promenaden langs stranda.

Kjempefine benker i Almuñecar. Disse benken var bare vanlig benker sist vi var her, men nå har de blitt utrolig fine! Det var mange av dem bortover promenaden langs stranda,10-15 stykker.

Alle benkene hadde ulike motiv fra havet.

Alle benkene hadde ulike motiv fra havet.

Gutta. Komisk at de har akkurat samme positur. Julian var "partysvensken" vår hele turen og var alltid åpen for forslag, haha!

Gutta. Komisk at de har akkurat samme positur. Julian var «partysvensken» vår hele turen og var alltid åpen for forslag, haha!

Dette er i Salobreña.

Dette er i Salobreña.

Dette er kanskje litt kvalmt. Men her sitter altså Dan une ren palme med sitt mobile studio og leser noe i firmaet sitt Den røde gorilla. Behagelig jobb, eller hva?

Dette er kanskje litt kvalmt. Men her sitter altså Dan under en palme med sitt mobile studio og leser inn noe i firmaet sitt (Den røde gorilla). Behagelig jobb, eller hva?

Dette er i vakre Nerja, og på Eruopas balkong. Utrolig vakkert her!

Dette er i vakre Nerja, og på Europas balkong. Utrolig vakkert her!

Mia på Europas balkong.

Mia på Europas balkong.

Desverre var det litt overskyet denne dagen. Utsikten er mye klarer når det er skyfritt. Men det var ganske deilig med litt mindre sol:)

Desverre var det litt overskyet denne dagen. Utsikten er mye klarere og enda vakrere når det er skyfritt. Men det var ganske deilig med litt mindre sol:)

Palmer!

Palmer!

Jeg vil absolutt anbefale å besøke Nerja. Det er utrolig vakker der!

Da er det bare for oss å finne ut når vi skal ta neste tur og hvilke tre barn vi skal ha med oss.

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Det ser ut som dere har hatt en kjempefin tur!

Comments are closed