Hvorfor bloggen heter «Absolutt hjemme»

Jo, altså, helt til å begynne med opprettet jeg en ren interiørblogg som het «Barn og Bolig».
En kveld skrev jeg et «notat» på facebook som heter «Takk for at jeg ikke ble advart«.

Jeg fikk veldig stor respons på dette og flere ville at jeg skulle legge det ut på bloggen sånn at det kom ut til flere. Jeg tenkte først at det passet jo overhodet ikke inn på en interiørblogg, men ok, så postet jeg det der da, selv om det ikke var et interiør-innlegg.
Og responsen fortsatte fordi dette ble plukket ut av Magne-duden i VG til å ligge som en anbefaling på lesernes VG (alle bloggere vet at det betyr MYE trafikk mens det ligger der).

Og dagen etter det, ble jeg oppringt av et tvproduksjonsselskap, som lurte på om vi kunne tenke oss å være med i en ny serie som skulle gå på kanal FEM. Og det er den serien som dere nå kjenner som «Familieliv», som gikk på FEM våren 2014.

Fra "Familieliv"

Fra «Familieliv». En tur på IKEA. 

Bloggen het altså «Barn og bolig». Et bra navn igrunn, men så fant jeg ut at det var noe annet som het det samme, og da kunne jo ikke jeg kalle bloggen min for det jeg også.
Og siden dette innlegget «Takk for at jeg ikke ble advart» var starten på en ny vending for bloggen, nemlig med mer familie og hverdagsliv enn interiør, ville jeg ha et navn som både rommet det, OG interiør, for det ville jo bli litt av interiør fortsatt ettersom det er en stor lidenskap jeg har.

Jeg grublet lenge på navnet og landet altså på «Absolutt hjemme», for det syntes jeg handlet om både hva som skjer i hjemmet, og hva som er i hjemmet, hvis du skjønner.

Det var først da Nina i Lykkelig Barndom skrev om meg at jeg skjønte at man lett kunne tro at bloggen het Absolutt hjemme nettopp fordi jeg er hjemmeværende med barna mine. Men dette var altså overhodet ikke tanken bak navnet på bloggen. Jeg hadde aldri tenkt den tanken. Jeg hadde heller aldri tenkt tanken på å fronte det med å være hjemme med barn i det hele tatt. Men det har liksom blitt sånn.

Så sånn er det i fall noen lurte.

Nå er jeg lei navnet «Absolutt hjemme», men nå har jeg jo fått så mange likes på facebooksiden at jeg kan liksom ikke forandre på det nå og begynne heeeelt på nytt igjen.
Så da får det bare være.

Men da vet dere at tanken bak navnet er ikke så bastant eller strengt som det kan høres ut som 🙂

Linda

Hvis du vil at jeg skal få enda flere likes på min facebook side, kan du like den HER. Jeg blir også glad hvis du vil dele:)

Velkommen til dere som har kommet til i det senere, jeg setter stor pris på det!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

4 Comments:

  1. Søte du. Jeg synes at Absolutt hjemme er fordi du skriver mest om ting som skjer hjemme, ikke fordi du er hjemmemamma. 🙂

    Må ikke bytte det navnet, når jeg hører det ser jeg for meg deg 🙂 Klem

  2. Jeg er er av de som har tenkt at navnet Absolutt Hjemme kommet av et ønske om å være hjemme med barna, og jeg ser aldeles ikke noe galt i det.
    Og veldig glad i blogger som inneholder litt av hvert.

    Liker og titte innom bloggen din.
    prøver et nytt og bedre liv med å legge igjen spor.

Comments are closed