Spørsmålsrunde

Jeg tenkte at det var på tide med en liten spørsmålsrunde. Det er flere som i det senere har sendt meg mail og meldinger på facebook med gode ord om bloggen og også mange spørsmål de har til det å ha stor familie eller mine verdier.

Jeg synes det er veldig smigrende at dere leserne tar kontakt med meg på den måten. Jeg skjønner at man kan ha endel spørsmål. Og jeg skal svare dere alle.
Når jeg leser over tidligere kommentarer har jeg også sett at det er noe jeg har glemt å svare på, det beklager jeg.

Det skulle ikke forundre meg om det er flere som lurer på diverse ting rundt det å ha stor familie, økonomi, gjenbruk, vår tro, hus, praktiske løsninger, om «Familieliv» eller hva som helst.
Nå tenkte jeg at dere kunne spørre i vei litt. Og dere som har sendt meg melding og mail allerede kan gjerne stille de samme spørsmålene eller flere her, så får jeg samlet det.

Noen svar jeg gir vil kanskje bli egne innlegg her på bloggen også:)

Ok, dere, hva lurer dere på? (ingen spørsmål er dumme)

last ned

Fyr løs!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

12 Comments:

 1. Hva tror dere på og hvordan praktiserer dere troen?
  Vil dere ha flere barn?
  Hvorfor har barna deres fått de navnene de har?

 2. Jeg vil gjerne du skal skrive om det jeg sendte deg mail om. Hva gjør man når den ene ungen får besøk og vil være alene med sitt besøk? Du skrev det så utrolig flott til meg, og jeg gleder meg til å få testet det ut over sommeren. Du skrev om dine tanker rundt dette og svaret du ga meg tenker jeg ogåfte på. Ikke bare når de får besøk av andre men ikke minst når de trenger alenetid og de andre søsknene vil leke med denne som trenger alenetid. Har du ikke svaret ditt kan jeg sende deg det. Det har hjulpet meg masse. Jeg var så glad du orket ta deg tid, for det hjalp så mye.

  • Hei, det var hyggelig å høre at jeg kunne være til hjelp. Jeg kan prøve å finne den mailen, men du kan godt sende meg det i tilfelle jeg ikke finner den:) God ide å skrive om det på bloggen, for det er helt sikkert flere som lurer på det der. Klem!

 3. Hei Linda! Har barna dine fritidsaktiviteter? Evnt hvilke? Bare med to barn var det hektisk med fotball, håndball, svømming, drama og sjakk. Gruer meg til de to minste har slike aktiviteter. En ting er jo å følge de opp, en annen ting er jo dugnader flere ganger i året der barna ikke engang får være med… Hvordan får dere den kabalen til å gå opp? Klem fra Sissel

 4. Mammatiltogutter

  Hvor ser du deg selv om 10 år?
  Hva slags legge rutiner og tider har dere på små barna, mellom storebarna og de største barna ?

 5. Bildet av skoene i gangen vekket en nysgjerrighet om den praktiske hverdagslogistikken hos meg. Hvordan lagrer dere alt utstyr/alle klær/sko osv til så mange mennesker i ulik alder? (Du har jo selv fortalt at huset ikke er så stort.) Her mottas alle gode tips og triks med stor takk 🙂
  Hvor mange ganger setter dere på vaskemaskina i løpet av en uke? …Og for en person som har nok med «å pare» sine egne og mannens sokker etter en vask: hvordan får dere til det når det er ni par føtter som skal ha hver sine sokker? 😀
  Takk for en fin blogg, som jeg har vært innom fra tid til annen siden jeg så dere på TV 🙂

  • Åh, det lurer jeg også på! Hvordan dere holder orden på klærene og tingene til alle sammen. Lagring og sånn! 🙂

 6. Heisann ! Hvilke utfordringer er det med å ha store barn ? Har selv 4 små under 5 år, og lurer på om det blir lettere etterhvert? Hihi 🙂 ikke bare stress altså, men er jo ganske travel tid.
  Liker bloggen din 🙂

 7. Hei. Først du har en fin blogg og du er en sterk dame:) jeg er også hjemmeværende med barns mine, den største utfordringen jeg har er leggetid. Siden de står ikke opp tidlig fordi de går ikke i barnehage så er det litt vanskelig å legge dem kl 20:00 og det ender nesten alltid med at de sover rundt 22 eller litt Før. Sover barna dine som ikke går i barnehage tidlig?

 8. he hei 🙂 Kommer du og din man fra stor familier ?
  Har dere søsken med mange barn ?
  Kommer dere til og være med i sesong 2 av familie liv ?
  Hva slags faste tradisjoner har dere ?
  Feirer dere Jul ?

 9. Hei! Mitt spørsmål går på amming og samsoving. Eg lurer på kor lenge du har amma barna dine, og om du har hatt bevisst ammeslutt, eller om dei berre slutta av seg sjølv? Har det vert vanskelig å slutte med nattamming siden dokke søv i samme seng? Eg er veldig tilhenger av både langvarig amming og samsoving, så er derfor interessert i å høyre om dine erfaringar:-)

Comments are closed