Hvordan få tenåringens venner til å tro at du hater dem…

Så kule vi er da!

Så kule vi er da!

Min eldste datter har nettopp begynt på videregående og går på skole i en annen by. Det tar ca 30 min å kjøre til hennes skole, så hun tar selvsagt bussen.
Men her en dag da jeg hadde det travelt, fikk jeg en telefon mens jeg var ute for å handle bursdagsgaver til noen nevøer.
Senere på kvelden, nærmere bestemt 2 timer senere ventet jeg storinnrykk av min side av familien for å feire alle guttene som har fylt år siden mai.
Tidligere på dagen, hadde jeg måttet kjøre Silje til skolen fordi hun hadde vært syk dagen før og så an formen denne morgenen. Siden hun ikke ville komme senere enn nødvendig, kjørte jeg henne med det resultat at jeg mistet en time.
De to foregående dagene hadde vi nesten ikke vært hjemme. Og det betyr jo ikke at vi ikke har rukket å rote ut hele huset. For det rekker vi fint, vi rekker bare ikke å tilbakestille alt.
Vel, så etter å ha kjørt henne, måtte jeg vente litt med å dra ut igjen for å få kjøpt gaver til nevøene, fordi Lilli sluttet tidlig den dagen, derfor måtte jeg vente med å dra til hun var kommet hjem.
Så kom Lilli hjem, og vi dro ut. Nesten fremme ved kjøpesenteret ringte Elias sin lærer og sa at Elias var syk og måtte hentes. Vel, så da måtte vi dra hele veien tilbake for å hente. Og nå hadde jeg mistet mye tid og hadde ennå ikke kjøpt gaver eller gjort noe som helst i huset, som var mer kaotisk enn vanlig.
Noen som skjønner at jeg var litt stressa?

Silje og Julian, kule tenåringer!

Silje og Julian, kule tenåringer!

Vel, så befant jeg meg til slutt på kjøpesenteret for å kjøpe gaver, og mens jeg går der, får jeg en telefon. Det er Silje sitt nummer det ringer fra.
-Hallo, sier jeg.
-Heeeeeeeeei, hører jeg i andre enden.
Det er IKKE Silje, og jeg er sikker på at det er mannen min som ringer, for det hørtes sånn ut, og jeg ble så forfjamset over at han ringte fra Silje sin telefon, og jeg skjønte ikke hvordan hun kunne ha rukket å komme hjem. Og jeg vet ikke hva jeg tenkte, men forvirra var jeg, og svarte:
– DU????
Jeg hørtes sur ut.
-Hei, det er Akber, Silje føler seg ikke så bra og lurte på om du kunne hente henne på skolen.
-Eh…jeg shopper nå…eh,,,men si at jeg kommer innen en time da, sa jeg meg stresset mens jeg tenkte på at jeg kom til å miste enda en time. Tenkte jeg måtte sende sms til alle gjestene som skulle komme om at det måtte beklage rotet da jeg hadde vært på jorda rundt de siste dagene.

Disse to har sikkert  en kjempekul mamma, som er kul i telefonen når vennene ringer. Øh...

Disse to har sikkert en kjempekul mamma, som er kul i telefonen når vennene ringer. Øh…

Vel, jeg rinte Silje opp for å undersøke hvor syk hun egentlig var, og om hun ikke kunne klare å komme seg hjem selv. Og det klarte hun heldigvis.

Heldigvis så bor jeg jo ikke alene, så da jeg kom hjem hadde folket ryddet og det så ok ut.
Sener under selskapet, spurte jeg Silje om hva Akber hadde sagt etter å ha snakket med meg.
– Han spurte om du hatet han, sa Silje.
Jeg forklarte Silje og folka mine som satt rundt bordet hvorfor jeg svarte så surt og hørtes så forvirret ut. Da skjønte Silje Akber sin reaksjon etter å ha snakket med meg på telefonen.
Vi lo godt av dette, og Silje fortalte vennen Akber hvorfor jeg hørtes ut slik jeg gjorde, og da bare lo han. Da skjønte han alt så mye bedre.

Det er ganske modig av Silje å få en venn til å ringe meg igrunn. Jeg tror hun sikkert har fortalt vennene sine at jeg er ganske kul. For ellers hadde hun vel ikke bedt ham om å ringe til meg?
På tull så sier jeg til Silje at Akber er min spion og at han forteller meg alt som Silje sier og gjør. Siden vi tuller om dette hjemme følte hun seg sikkert trygg på at jeg ville være kul i telefonenen, men så får han bare et surt «DU?????».

Han visste nok ikke helt hva han skulle tro stakkars. Han er helt sikkert en hyggelig gutt. Jeg tror jeg har snakket med han på skype eller noe sånt, når Silje har snakket med han. Håper jeg var litt kulere den gangen da.

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.