En luksustime bare til meg

Det er ikke ofte det skjer, men her om dagen hadde jeg en hel time BARE til meg selv. Jeg satt på et venterom og ventet på ett av barna. Og da hadde jeg ikke noe annet å gjøre enn å sitte å slappe av.
Jeg pløyde gjennom alle interiørbladene som fantes i venterommet.

Sidene med perfekte rom i duse farger av beige, blått, grått osv, og interiør i lignende farger er såååååå kjedelig! Jeg bare blar glatt forbi de sidene.
Jeg synes ikke det er stygt, det er ikke det, men det er liksom ikke så spennende.
Det er litt sånn stua vår er nå. Den er i en trendy farge (Fabrikk fra Jotun), og ellers er møblende hvite. Mannen synes vi endelig begynner å få en viss stil. Men jeg synes egentlig det er litt kjedelig. Jeg tror nok jeg må prøve å inngå et kompromiss om et eller annet møbel som skiller seg litt ut. Jeg ønsker å ha et overraskende element. Ellers synes jeg fargen er veldig fin.

Flott farge på veggen, men jeg savner noe overraskende i stua.

Flott farge på veggen, men jeg savner noe overraskende i stua.

Når jeg kommer til fargesprakende interiør stopper jeg opp og inntar alt jeg kan av inntrykk. Jeg synes det er så morsomt, modig, originalt, kult og jeg blir bare så glad av det. Slik overraskende elementer som et knall gult stort skap i stua er morsomt.

Mens jeg satt der på venterommet, kom jeg på så mange ideer til mitt eget hjem. Jeg hadde tilfeldigvis et Angry Birds-pennal i veska med noen farger i, så da fikk jeg notert alt jeg kom på av ideer.

Fikk notert noen ideer...

Fikk notert noen ideer…

Jeg er så glad jeg ble sittende å vente på det venterommet. For jeg kunne jo lett ha dratt i butikken så lenge. Og da hadde jeg ikke fått denne etterlengtede og deilige tenketimen.

Jeg ble så glad av det og jeg kan nesten ikke vente med å sette i gang med alle de gode ideene jeg kom på.

Stor bunke med mine favorittmagasiner!

Stor bunke med mine favorittmagasiner!

Jeg abbonerer på Rom 123, men liker også veldig godt Bolig Drøm. De bladene eappelerer til meg fordi de har mer reportajser som ikke kun er luksuriøse, men er noe som jeg også kan få til i mitt hjem med våre midler. Jeg synes de to bladene er veldig inspirerende.

Hva slags interiør tiltrekker deg? Og hva slags interiørblad elsker du?
Og hva ville du tenkt på eller planlagt dersom du hadde en tenketime fullstendig i fred?

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

6 Comments:

 1. En tenketime i fred? Vet akkurat hva jeg skulle tenkt. Hvordan innrede campingvogna og forteltet til våren, vi har handlet nytt nå i høst 🙂
  Når det kommer til interiør er jeg veldig enkel. Alt skal være enkelt. Rette, rene linjer. Lite stæsj. Det må være fort og rydde og fort å vaske, enkelt å holde rent. Tar vaskinga og ryddinga for lang tid mister jeg all motivasjon. Favorittfarger er hvitt, blått i alle varianter og brunt. Hele hjemmet vårt er i disse fargene bortsett fra litt råsa på prinsesserommet. Så, alt det enkle tiltrekker meg.

  • Stemmer også for å ha det enkelt og spesielt lettstelt. I gangen har jeg ingenting som når ned til gulvet. Bortsett fra at det alltid ligger noe på gulvet da. Men det er ikke meningen. Og det hender jo at gangen er slik jeg vil den skal se ut. Skoskap er festet på veggen, og vi har knagger til skolesekkene og et stort lommeteppe på veggen til votter og sånne ting. Ellers vil jeg at det skal stå så lite som mulig på gulvet, sånn at jeg har så lite kriker og kroker som mulig, men noe blir det jo. Jeg innser at jeg må ha en liten gi-bort-runde så jeg får rensket ut litt igjen:)

 2. Jeg liker gamle trehus med sjel (bor selv i en gammel skole fra 1890) og interiøret er også mest tre, rustikk stil, stor vedovn med bukkene bruse på. Pynt i huset er bilder, mange skilt og noe antikk 🙂

  En time helt for meg selv, da må det gjerne være helt stille å da slapper jeg helt av 🙂

  • Jeg også elsker gamle hus med sjel. Det skulle jeg gjerne hatt! Men jeg er glad for at mange andre også liker det og at de, som du, tar vare på slike bygninger og gir dem den oppmerksomheten som de fortjener. Jeg håper jeg en dag kan bo i et gigastort gammelt hus, sveitservilla eller jugendvilla:)

 3. Stil er alltids fint, men litt personlig preg er nå tingen 🙂

  Hva med en lampe som virkelig fanger blikket?

  Ikke dårlig med en hel time for deg selv! Og GRATULERER med nr 8 på vei!! Dere er jammen med heldige! <3

  • Ja, jeg må nok skaffe noe som fanger blikket litt. Tenke tenke. Mannen er ikke helt med på min stil egentlig. Han ville nok at det skulle sett ut som en interiørkatalog her, men det vil ikke jeg.
   Takk for gratulasjon! Vi gleder oss 😀

Comments are closed