Har du nok fotkrem nå tror du?

Jeg har ikke mange hudproblemer, men jeg har ett hudproblem, og det er at jeg har så tørre føtter. Jeg får hard hud på helene, og de sprekker opp. Derfor er jeg avhengig av en god fotkrem.

Jeg har i 7 år brukt fotkremen «Sole solution» fra Nuskin. La meg kort fortelle hvorfor jeg ble så forelsket:
Jeg var i svømmehallen en gang, og da sveller huden min på føttene og jeg kunne nesten bare skrape den av, og etterpå er jeg kjempetørr og flisete. (Strømper rakner når jeg tar de på).
Så var det at min søster jobbet med nuskin og jeg fikk denne fotkremen av henne. Jeg smurte føttene mine morgen og kveld.
Etter to uker var jeg igjen på svømmehallen. Og føttene mine var like faste og myke og huden svellet ikke, eller ble flisete og tørr. Den var fast og glatt.  Det høres kanskje litt rart ut, men dette var virkelig en stor forskjell for meg. Dette er det produktet jeg er aller mest avhengig av. Mer enn sminke.

Jeg er fast kunde og det fungere slik at jeg har et abbonement. Jeg slipper å huske på å bestille, men jeg kan forandre på hvilke varer jeg skal få rett hjem i postkassa. Men denne fotkremen er alltid med i bestillingen. Men nå har det altså hopet seg opp med fotkremer, og i går lette jeg etter noe i boksene jeg har på badet, og der var det ganske mange fotkremtuber. Det ligger helt sikkert en 2-3 stk under senga mi også.

Mannen lurte på om jeg hadde mange nok fotkremer da de lå strødd på badet når jeg lette etter noe...

Mannen lurte på om jeg hadde mange nok fotkremer da de lå strødd på badet når jeg lette etter noe…

Haha, jeg tror jeg kan stoppe fotkremen fra å komme i posten på en stund og heller bestille noe annet. Jeg har kanskje nok krem for to år. Hver måned samler jeg opp produktpoeng når jeg handler, som jeg kan bruke til å bestille varer uten å betale for de. Og nå hadde det samlet seg mange produktpoeng og jeg bestilte masse andre godsaker som sminke og deilige kremer. Jeg har generelt tørr hud og må ha gode hudkremer. Og spesielt gode håndkremer er også et must for meg. Hendene mine er i kontakt med såpe og oppvaskmiddel hver dag, veldig mange ganger om dagen.
Jeg liker godt håndkremen fra Dead sea spa magic, den har jeg alltid i veska mi. En håndkrem fra Yves rocher er også veldig god og myk.
En mamma bør absolutt koste på seg en god håndkrem.

Hvilke hudprodukter eller sminkeprodukter kan ikke du leve uten?

Linda

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Jeg prøver også å finne noe for mine heler, for mine gjør akkurat det samme som dine. Og de gjør det etter en dusj også. Utrolig irriterende 😛

    Jeg er avhengig av maskaraen min 😛

    • Prøv den kremen! Den er faktisk ikke dyr heller, og tuben er stor:) Er også avhengig av maskara igrunn, men fotkremen er liksom som mat, MÅ har det, kan ikke velge den bort 🙂

Comments are closed