Ultralyd!!

I dag er jeg oppe tidlig. Vi skal nemlig på ultralyd i dag og må dra før 0800. Vi har altså mange å få klare og ut av huset. Jeg kan ikke subbe rundt i morgenkåpa til kl. 10.00 i dag.

Aller er så spente på om det er gutt eller jente som er i magen nå. Vi har 4 gutter og 3 jenter, så jentene her i huset ønsker seg jente nå, som de kan ordne håret på, ta på neglelakk og pynte med kjoler. Den yngste jenta i huset her nå, fylte nettopp 8 år, så det er lenge siden vi hadde en liten jente her.

Jeg for min del er litt mindre opptatt av kjønn. Jeg har jo både gutter og jenter, så for meg spiller det ingen rolle.

rp_linda-gravid.jpg
Men det er greit å få vite det sånn at jeg kan lage meg navnelister, det synes jeg er gøy, og også sånn at jeg kan vite hvilke babyklær jeg skal vaske og legge klart når tiden nærmer seg.

Svangerskapet går fint, jeg merker ikke noe særlig til at jeg er gravid egentlig, og ukene bare flyr avgårde. Jeg er nesten halvveis allerede. Og nå kommer jo julen og etter det er det bare noen uker til vinterferie, og deretter noen få uker til påske og så er det klart for ny baby. Dette kommer til å gå fort.

Men nå skal jeg forberede morgenen sånn at alt går smooth og vi kommer oss avgårde i god tid. Skal også ta blodprøver i samme slengen. Det hater jeg, men det må gjøres. Rart jeg ikke er blitt herdet for det er egentlig.

Så nå får vi snart vite litt mer om nurket i magen!

Ha en fin dag!

Linda

Følg med meg i svangerskapet, på Absolutt hjemme på Facebook. 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

5 Comments:

  1. Håper den lille vil vise seg :)Masse masse lykke til 😀 Kommer det magebilde snart?:)

  2. Så spennende. Lykke til i dag!

  3. Så spennende ! Gleder meg til å høre <3

  4. Masse lykke til på ultralyd!

  5. Lykke til! Ultralyd er alltid en magisk opplevelse, uansett om det er nr1,2,3,4 eller i ditt tilfelle Nr 8 i magen. Du er sprek, altså! Så heldig dine barn er som får vokse opp i så stor familie❤ hold oss oppdatert.

Comments are closed