Visst kan en husmor Freerunne!

I dag har jeg lagt ut noen gamle (2 år gamle) treningsvideoer der jeg freerunner. Dette er noe jeg gjør for å innlemme trening i  de hverdagslige oppgavene mine. Når man er en travel mor med mange barn må man liksom benytte de mulighetene man har. Og det at det er gøy, er jo bare en bonus!

De videoene jeg har lagt ut har fort blitt populære og jeg har fått veldig gode tilbakemeldinger. Jeg tror folk synes jeg er veldig flink og at de blir inspirert til å trene mer i hverdagen der de kan.

Selv ble jeg inspirert av mine sønner som holder en del på med freerunning. Det går ut på å komme seg fra ett sted til et annet ved på hoppe over, ta salto og diverse andre kule teknikker. Dette er perfekt for en husmor som meg som strever med å få tiden til å strekke til alt jeg har å gjøre. Kan man trene MENS man rer senga eller går ut med søppla så har man virkelig funnet en bra metode!

Du bare MÅ se de videoene! Da skjønner dere hvorfor jeg er i så bra fasong og form:D

Men jeg får foreløbig ikke lagt de ut  her i et innlegg, men du kan se de på Facebooksiden min HER

Ha en aktiv og morsom dag dere!

Nesten som å se meg.

Nesten som å se meg.

Du tror kanskje at en husmor med mange barn ikke kan freerunne? Vel, tro om igjen!

Du tror kanskje at en husmor med mange barn ikke kan freerunne? Vel, tro om igjen!

Linda

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

7 Comments:

  1. Hehe… Jeg skal helt klart begynne å re sengene på den måten!

  2. Hei. Morsomt å være litt sprø å ha det litt moro i hverdagen, hehe

  3. Hei, kom over et søtt navn fra bibelen. Tenkte jeg kunne tipse deg siden jeg vet du liker litt uvanlige navn og har vanskelig med å finne guttenavn. Passer bra med Mika også. Hva med Boas eller Boaz. litt kult navn

  4. Så herlig!! Fantastisk der du rulla rundt i snøen med søpla i handa, hi hi!!! 😀

Comments are closed