En aldri så liten klagesang

Når har jeg vært syk nesten hele januar. Først var jeg bare vanlig forkjølet og jeg kaller ikke det å være syk egentlig.
For litt over en uke siden brøt omgangssyken ut her hjemme. Jeg har litt panikk for å spy. Selv om akkurat det ikke varer så lenge så vil jeg gjøre nesten alt for å unngå det.
De to store guttene fikk karantene og måtte oppholde seg nede på sitt nye rom (tidligere tv-stua). Jeg satt litt mat i trappa til dem, ellers har de jo do og det de måtte trenge der nede. De slapp billig unna, og det gjorde vil alle, det var kun en til som kastet opp en eneste gang. Hurra!

Men de to småguttene hadde feber litt om hverandre. Og jeg var blitt værre og fått slimhoste. Jeg trodde jeg var på bedringens vei, men så ble jeg brått mye verre. Jeg hostet så mye. Og når man er gravid i uke 27 har man jo en baby som i tillegg presser på blæra, så av og til når jeg hoster tisser jeg litt på meg (bruker bind da og skifter hele tiden). Sorry altså, jeg vet det er ekkelt. Og så prøver jeg å legge meg på kvelden, og da med høy pute. Men når jeg ligger sånn og samtidig hoster og kroppen liksom blir litt strekt , så strekker jeg noen muskler eller noe i siden på ryggen som gjør at jeg får kjempevondt.

En natt måtte jeg bare stå opp for å hoste og jeg var så fortviltet og trøtt og hadde så vondt at jeg gråt. Det er som når man føder. Du vet at det ikke er noen vei utenom, og at det vil gjøre vondt, men du må bare la det stå til.

Som gravid kan jeg ikke ta hostesaft. Men jeg kan ta nesespray som består av saltvann, og paracet.

Jeg har nå funnet en teknikk for å hoste så det ikke gjør så vondt i ryggen. Hvis jeg bøyer meg litt til den siden jeg har vondt på og samtidig trykker hånda inn der jeg har vondt, går det greiere. Hurra!

Vel, i dag da jeg våknet hadde jeg fått vondt i øret også, så dette går jo virkelig veien. Det er søndag og jeg er hjemme fra Kirken i dag. Mia er også hjemme og har sovet hele tiden.

Det har ikke vært fullt så lett for meg å slappe helt av heller ettersom det har vært flere andre syke her hjemme. Og av og til når tablettene har fungert, har jeg tatt litt husarbeid. Barna har også bidratt litt ekstra her nå, så vi ligger ikke sånn helt dårlig an egentlig. Men nå gleder jeg meg til å bli frisk. Stakkars de som er syke hele tiden med kroniske plager. Det er jo svært sjelden jeg er syk egentlig, så jeg er veldig heldig tross alt.

Jeg har ikke noen bilder som jeg synes jeg skal legge ut i forbindelse med dette innlegget, så her får dere et bilde av magen i uke 27. Hva uke 27???? Skjønner ingenting jeg, går det så fort? Det er jo snart bare 10 uker igjen!

27 uker

27 uker

Har sett endel på Fødeavdelingen i det siste, og når jeg ser kvinner som føder og har smerter skjønner jeg ikke hvordan jeg selv orker å gå igjennom dette for 8. gang. Men så får de babyen på brystet og da sitter både jeg og mannen min å griner. Det finnes ikke noe mer fantastisk enn dette. Jeg er så glad jeg er kvinne og kan ha denne erfaringen.

Linda

Følg Absolutt hjemme på Facebook. 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

6 Comments:

 1. HUff 🙁 Håper du snart er på bedringens vei, og at du orker å være med på treffet <3

 2. For et fint innlegg. Ikke fordi jeg syns det er gøy å høre at du har det vondt, tvert i mot, men fordi det er så ærlig og oppriktig. Veldig, veldig fint 🙂 Og magen din er nydelig! <3

 3. Off, skjønner godt du må klage litt! Det er absolutt tøft å være syk selv og ta seg av andre som er syke!
  Vi var igjennom omgangssyken før jul og delvis i julen, og slapp unna med kun 3/7 med oppkast. Varte kun en dag, men jammen er det fælt å spy.. Prøver også alt jeg kan å unngå å spy, men igrunnen blir det jo bedre når det først er overstått..
  Vil forresten gjerne fortelle at vi venter nr 6!! 😀 Blogger jo ikke lenger (kanskje jeg tar det opp) så måtte nesten bare si det her. Men hvis du vil, kan du følge meg på instagram som @mariaschy – der er jeg en del 😉

  • Hei Maria! Så utrolig hyggelig å høre fra deg igjen! Jeg savner bloggingen din. Skjønner at det må blir rimelig travelt med tvillinger og alt. Gratulerer så mye med nr 6 på vei! Jeg skal finne deg på Instagram når telefonen min ikke er okkupert til spilling, hehe:)
   Takk for at du la igjen en kommentar her nå og fortalte om nr. 6. Hurra for dere!

Comments are closed