Hva skal skje her?

I dag har jeg ryddet og gjort klar en vegg på jenterommet. Jeg har fjernet en seng som stod her som ingen brukte og en tallerkenhylle som hang på veggen. For her skjer det nemlig noe morsomt i morgen. Noe som barna gleder seg veldig til.

vegg

 

Det gjelder et nytt samarbeid og jeg har fått ordnet det sånn at det skal regne litt på dere leserne også! Vi gleder oss og dere kan også glede dere!

Det er jo så mye man oppdager når man går sånn rundt med lupe. Når en hel vegg blottlegges sånn, så ser jeg alt som er galt. Hadde jeg hatt litt lenger tid skulle jeg kanskje malt over de blomstene også. Men det rekker jeg ikke nå. Jeg er glad jeg rakk få fjerne senga som stod der og som attpåtil var full av klær fra loftet som jeg driver og samler sammen i forbindelse med et veldedig prosjekt.

Så fort ting er på plass her, skal jeg vise det frem til dere! Følg med!

Linda

Følg Absolutt hjemme på Facebook 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Så spennende. 🙂 Koselig blogg du har!

Comments are closed