Å si at barna er i ekstase er ikke en overdrivelse

//Sponset av Klatreverden//

I hele går gikk barna rundt å ventet på at dette klatrestativet/treningshjørnet skulle komme. De hadde nedtelling fra de våknet. Og som avtalt kom det mellom kl. 16 og kl. 17.

Han som leverte det monterte deg også og det var helt umulig å holde barna unna. Det var også de som bestemte rekkefølgen på rillene i ribbeveggen.
Til slutt var det altså festet til veggen og de kunne ikke vente med å begynne å klatre til montøren hadde fått knyttet fast turnringene og klatrestigen. Det hører også med et tau og et trapes som vi kan knyte på hvor vi vil.

Jeg tror ikke de engang tenkte på å si «Hade» til den snille montøren, for de var så opptatte av å utforske dette nye apparatet.

Dette sier barna:

«Jeg elsker det»
«Det har jo så fine farger»
«Vi elsker det, alle vi leke på det»
«Det er så morsomt»
«Jeg klarer ikke å gå å legge meg, jeg vil bare klatre»
«Mamma kom å se på meg nå»
«Se så høyt oppe jeg er»
«Hahahahahahahahah!»
«Det her er RÅ-kult»

Mika på 2 år og 3 mnd er helt med, han klatrer helt til topps. Det følger også med en tykk matte som de kan hoppe ned på. Den grønne sklia kan man hekte av og ta helt bort. Den er til å feste akkurat i den høyden man vil ha den og man kan også ta situps på den. Barna bruker den mest til å skli på og gå oppover på.

Det var mange svette barnehoder her i går kveld.

Hvis du allerede har sjekket ut Facebooksiden til klatreverden, og selv ønsker deg et slikt apparat, så har du nok sett at de føres i flere forskjellige modeller tilpasset ulike aldersrgupper. Hadde vi hatt litt større plass skulle jeg valgt et større apparat, men det ville ikke fått plass i dette rommet uten å ta HELE rommet. Nede i kjelleren hadde vi hatt plass, men der er det litt lavere under taket, så da falt valget på modellen «Villbasset Farget».
Den tar minimalt med plass men er likevel stor og opptar barna lenge. Perfekt i et ikke altfor stort barnerom. Jeg må vel innrømme at det var Lilli på 8 som stod for fargevalget, og jeg synes denne passet perfekt inn i rommet. Den lyser opp.

Taustige

Taustige

Taustige krever styrke

Taustige krever styrke

Til topps!

Til topps!

Yey, slippe seg ned fra toppen! (det er matte på gulvet som følger med)

Yey, slippe seg ned fra toppen! (det er matte på gulvet som følger med)

2-åringen er helt med.

2-åringen er helt med.

Klatre!

Klatre!

Høyt!

Høyt!

Her henger han å dingler.

Her henger han og dingler.

Nå kommer jeg å tar deg lillebror!

Nå kommer jeg å tar deg lillebror!

Vel, nå er det lørdag morgen og hva tror dere barna holder på med her hjemme nå?

Dumt spørsmål igrunn. De er selvfølgelig i sving med å klatre og henge og svinge og skli:)

Eskil på 5 år sier han har fått seg en jobb. «Jeg må på jobben» sier han og så går han inn på rommet og setter i gang. Han er en sterk gutt som elsker å trene. Jeg vet ikke hvorfor, men han er veldig opptatt av muskler. Han henger og dinlger i toppen mens han øver seg på pullups.  Det skulle ikke forundre meg om han en dag klarer å ta noen perfekte pullups. Uansett så får han trent seg masse.

Dette vil jeg si må være en investering i barnas helse rett og slett. Visst kan de også leke ute, men vinteren og høsten er lang og det er blir mange innedager. Det er jo tidlig mørkt ute også. Mine barn er i allefall mer inne på denne årstiden enn om sommeren. Og inne er det lett å ty til pc-er, ds-er, iPader og den slags. Dere vet nok sikkert hva jeg mener. Disse elektroniske dingsene koster penger, så hvorfor ikke heller innvestere i et klatrestativ innendørs til barna som de kan ha glede av i mange år! Ikke trenger det lading heller:)

 

"Dette er RÅ-gøy!"

«Dette er RÅ-gøy!»

Hele saken med tau og ekstra stang som kan hektes på og ta av etterbehov.

Hele saken med tau og ekstra stang som kan hektes på og ta av etter behov.

Pappa synes det ser gøy ut!

Pappa synes det ser gøy ut!

Jeg skjønner hva Klatreverden mener når de sier at barn elsker disse apparatene, og foreldrene elsker dem enda mer. Det er fantastisk for foreldre å se barna sine i aktivitet.

Og nå er jeg veldig glad for at Klatreverden også ville la meg få dele ut en modell til dere leserne. Er ikke det flott!? Det er vel noen av dere som kunne tenke dere et slikt flott trenings/lekeapparat til deres barn?

I såfall MÅ dere følge med de nærmeste dagene, for da kommer det en konkurranse dere dere kan vinne en fin sak til barna deres:) Det er noen modeller dere kan velge mellom som jeg om kort til vil presentere for dere.

I mellomtiden, kan dere ta en titt på Facebooksiden til Klatreverden. Dette er et nytt firma i Norge og alle apparatene er laget av godt treverk.

Og for all del så små dere ikke ta sjansen på å gå glipp av konkurransen, så da er det smart å huske på å følge Absolutt hjemme også.

Følg med!

Linda

//Sponset av Klatreverden.no//

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

5 Comments:

  1. Åhh, så moro for barna (og far :p ) gleder meg til å se giveawayen- for en fantastisk premie 🙂

  2. Fantastisk!! Elsker slike leker! Skal følge med framover ja

  3. Ungene her ble helt i ekstase når de så dette, ser jo kjempe moro ut. 🙂

Comments are closed