Hva VI gjorde på Valentinesdagen?

Tja, først stod vi opp sent. Så spiste vi frokost.
Og kl 13, kjørte vi de to eldste til et sted de skulle møte for å dra videre til et ungdomarrangement i forbindelse med Kirken.
Og kl 15 var vi invitert til noen Spanske venner. Der var vi i et par -tre timer. Praten gikk overraskende bra. Jeg fant ut at jeg er ikke helt håpløs i spansk og jeg klarte til og med å komponere noen setninger helt selv utifra de ordene jeg kan.

Etter det var vi kjempetrøtte. Vi var litt sent opp fredag kveld og dette merket vi tydelig.
Vi handlet på vei hjem fra våre spanske venner.

Vi fikk barna i seng. Og så stekte vi pizza som vi kjøpte på butikken. Prøvde å ha en hyggelig kveld bare oss to, men det kom stadig en liten gutt som ville joine oss. Vi var veldig trøtte, så vi la oss tidlig. Men kl 2330 måtte jeg ut å kjøre for å hente de to eldste barna som var tilbake fra Skien etter å ha vært på en aktivitet med de andre ungdommene i kirken.

Så det var det. Skikkelig romantisk dag ikke sant?

Kjærsteparet for noen år siden

Kjærsteparet for noen år siden

Men det er helt ok, for vi har mange andre dager hvor vi ikke er like trøtte. Og så ofte vi kan har vi en liten halvtime for oss selv på kvelden. Det er heldigvis ikke bare denne ene dagen i året, Valentinesdagen, som sier noe om hva slags forhold man har.

Det er alle de andre dagene som teller:) Og da har ikke jeg noe å klage over i alle fall. Jeg får masse oppmerksomhet fra min mann hele tiden. Han er alltid den som sier «Jeg er glad i deg» først, og han sier det flere ganger i uken. Noen ganger er han egentlig mer romantisk enn det jeg er. Jeg blir så lett opphengt i alt jeg har å gjøre og føler meg ikke alltid så lekker at det gjør noe der jeg går rundt i t-skjorte med mel og påleggsflekker på og håret bare satt opp i en tull på hodet.
Men alikevel kommer han å flørter med med og gir meg komplimenter for både det ene og det andre, og han omfavner meg når jeg minst venter det. Han benflørter med meg når vi spiser middag en helt vanlig hverdag.  DET kaller jeg romantisk.

Vi liker å kose oss med en kopp te om kvelden mens vi ser på noe lett underholdning på tv. Det er skikkelig avslappende og koselig.

Håper alle hadde en fin Valentinesdag, men enda mer at alle har fine og romantiske stunder i hverdagen også!

Linda

For mer romantikk, følg oss Facebook. 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.