Sjokkpris. Hvor bevisst er du?

Som mange har fått med seg så prøver jeg å være veldig prisbevisst når jeg handler matvarer. Men jeg handler ikke utelukkende det billigste bare fordi det er billig. Når det gjelder smør, bruker vi bare ekte smør og Brelett som bordsmør.

Men prisen på Brelett kan man virkelig bli lurt av. Se på bildene og se på forskjellen i kiloprisen.

smør

smør 2

 

Den nederste pakken er den minste pakken med 250 gram smør, og den øverste er en stor pakke med 520 gram smør. Den lille koster nesten det samme som den store pakken og dermed betaler man dobbelt så mye hvis du kjøper den lille pakken.
Så neste gang du kjøper Bremyk, så ta den store pakken!

Dette er å være prisbevisst. Og dette er jo nøyaktig den samme varen. Selv om man er få personer i husstanden kan man bare kjøpe en stor pakke, for du kan både bruke denne til steking, baking og på brødskiva. Det er ikke så stor sjanse for at du ikke rekker på bruke opp smøret før det går ut på dato.

Var du klar over denne vannvittige prisforskjellen? Og dette er i den samme butikken.
Sykt, ikke sant?
Sjekk selv neste gang du er i butikken:)

 

Linda

For flere tips ang. billig mat og billige middager, følg Absolutt hjemme på facebook. 

Hvis du synes dette var nyttig, så del det gjerne med andre som også kanskje synes det er nyttig:)

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

3 Comments:

  1. det er helt utrolig hvor mye ein kan spare når ein er obs på kiloprisen! Jeg ble tipset av ei som stod bak ferskvaredisken at det er billigere å kjøpe hele kjøttstykker i steden for ferdigstrimlet kjøtt! Ha ei god mandag!!

  2. Jeg kjøpet nesten alltid de store pakkene. Tidvis drar vi faktisk innom KIWI (sden REMA 1000 her ikke har de store), ene og alene for å få tak i stor pakke.

Comments are closed