Eyes 4 Zimbabwe – innsamling av klær og utstyr

Nå er det bare en måned igjen til det kommer en container til Oslo som skal fylles med klær, utstyr og alt mulig som de trengende i Zimbabwe måtte trenge.

Folk samler inn fra alle kanter. Jeg har levert 4 esker allerede, men har arvet mye klær i det siste. Og mye av dette som er brukbart sender jeg videre i stedet for å fylle det allerede overfylte loftet vårt. Jeg går også igjennom alt jeg har av klær på loftet og finner mye som jeg kan avse. Det er jo grenser for hvor stort lager jeg må ha av klær.
Jeg har lagt tilside mye av jentetøyet som nå er for smått til min yngste jente. Og det er  jo ikke sikkert jeg skal få flere barn etter nr 8 som snart kommer. Og OM jeg skulle få at barn til er det jo ikke engang sikkert at det vil bli en jente. Så jeg sender av gårde det meste av jentetøy. Har tatt vare på noe såklart, for å ha som minner. Det er jo alltid noe tøy som er litt spesielt.

Hvis det er noen av dere der ute som ønsker å donerer pent brukte klær, sko og sportsutstyr, og som ikke bor så langt unna meg, så har jeg et rom i kjelleren som er ledig nå der jeg samler opp alt jeg finner her hjemme. Jeg har plass til mye mer også, så det er mulighet for å komme å levere ting her hos meg, så kan jeg få fraktet det til Oslo når tiden er inne.

 

 

Jeg har plass til mer tøy og utstyr i dette rommet.

Jeg har plass til mer tøy og utstyr i dette rommet. (Vektstangen er min da, den skal ikke sendes).

Fra loftet har jeg samlet alt dette. Noe var bare å kaste, og noe gikk til Uff (tykke vintersko og sånt).

Fra loftet har jeg samlet alt dette til Zimbabwe. Noe var bare å kaste, og noe gikk til Uff (tykke vintersko og sånt).

Wow, sjekk så ryddig det har blitt på loftet! Ok, så er det ikke så lett å se for andre en meg da, men jeg ser at det er mye som har forsvunnet herfra, og mer skal det bli.

Wow, sjekk så ryddig det har blitt på loftet! Ok, så er det ikke så lett å se for andre enn meg da, men jeg ser at det er mye som har forsvunnet herfra, og mer skal det bli.

Skoavdelingen.

Skoavdelingen.

Masse vintertøy.

Masse vintertøy.

Joggesko og vintersko.

Joggesko og vintersko.

Sko til små føtter.

Sko til små føtter.

Skiskoavdelingen.

Skiskoavdelingen.

Jeg skal i løpet av påsken gå skikkelig igjennom alt av tøy og sko. Så langt har jeg gått igjennom guttejakker. Og etter nærmere opptelling hadde jeg 5 jakker i samme størrelse og til samme årstid. Og det er jo ikke nødvendig. Det holder med 2 på lager. Fant ut at jeg heller ikke trenger 4 par guttestøvler i størrelse 24. Mika har allerede to par i str. 24 her nede. Masse vinterbukser har jeg også kastet fordi de ikke lenger  holdt mål. Det er så deilig å kvitte meg med så masse som jeg ikke trenger å ha på loftet.

Vel, dere! Om noen av dere vil være med å donere tøy og utstyr til Zimbabwe, kan dere lese mer om det på innsamlingssiden på Facebook. Der kommer løpende info og dere kan også stille spørsmål hvis det er noe dere lurer på enten om innsamlingen eller om det er et sted dere kan levere der dere bor, eller andre ting.
Dere som bor i nærheten av Rygge, kan godt levere hos meg. Send meg en pm på facebook, eller send meg en mail: li-cathr@online.no.

For komplett oversikt over det som virkelig trengs, kan dere se det festede innlegget på facebooksiden. 

Denne containeren skal vi fylle til randen!

Linda, Absolutt hjemme

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.