I dag har jeg bursdag!

Jeg var først oppe i dag og på vekkerunden sang jeg bursdagssangen til meg selv mens jeg vekket alle.

Nå er alle for lengst på plass på skolen og på arbeidsuke. Julian på 15 har arbeidsuke denne uken og kanskje vi drar innom der han har jobb for å hilse på.

Vi skal også på utviklingssamtale i dag med 6. klassingen.

Og så skal jeg på 17.mai- møte siden vi 6. klasseforeldrene arrangerer 17. mai i år. Jeg blir nok litt redusert i hva jeg kan bidra med den 17. Det avhenger litt av hvor fort jeg kommer meg etter fødselen. Men om jeg ikke går noe særlig over tiden, er jeg nok i grei form. Men mulig det bare blir kakebaking på meg. Så får  heller mannen står å selge kaker og sånt. Han er forresten i Fau, så han gjør endel andre ting. Sånn er det å ha barn på mange trinn.

Og så er det to stk som skal på taekwondotrening i dag.

Og så har jeg jo bursdag i dag og jeg blir hele 37 år! Men med alt jeg har oppnådd er det helt fint å bli 37 år. Jeg venter vårt 8. barn om kort tid og det at jeg har rukket å få så mange er jeg veldig fornøyd med.

Bra samling på disse årene. Godt fornøyd med det! Det smarteste jeg har gjort var nok å gifte meg med mannen i mitt liv. Han gjør meg lykkelig og han gir meg et godt liv.

Bra samling på disse årene. Godt fornøyd med det! Det smarteste jeg har gjort var nok å gifte meg med mannen i mitt liv. Han gjør meg lykkelig og sammen har vi et godt liv.

Jeg har også tatt en liten utdannelse som interiørkonsulent og jeg har pusset opp de fleste rommene i huset. Det er fortsatt mye som gjenstår
men med så liten tid jeg har til oppussing så går det jo litt sakte.
Nå for tiden holder jeg på med den veggen i trappen som jeg skrev om for en stund siden. Da jeg fjernet brystningen viste det seg at det var to store hull i veggen. Disse festet jeg en tynn plate over og jevnet ut med husfix. Det vil bule litt ut der, men hvis man ikke vet om det så tror jeg ikke man vil legge så stort merke til det. Jeg skal ha wallrepair og så tapet over der igjen.

Nå er det bare igjen å pusse litt, ta på veggrepair og tapet, så er det fint her. Trappen skal også males, men det må bli en gang det ikke er små barn her.

Nå er det bare igjen å pusse litt, ta på veggrepair og tapet, så er det fint her. Trappen skal også males, men det må bli en gang det ikke er små barn her.

Jeg har også rukket å legge på meg masse, og er derfor nå igang på grete roedekurs, som jeg ikke har vært særlig flink med de to siste ukene. Det har vært påske og greier. Men nå har mannen tenkt å hive seg på og være flink også, så da blir jeg litt mer motivert til å være enda flinkere selv. Han har ikke så mye å gå ned som meg da. Jeg fortsetter på kurs til jeg er i mål nå. Tenker at det er noe jeg må gjøre. Hvis jeg skal bli gravid igjen vil jeg ikke være overvektig. Det vil jeg ikke uansett altså, men spesielt ikke hvis jeg skal bli gravid igjen.

4 uker ut i kurset fant jeg ENDELIG målebåndet mitt fra forrige gang jeg gikk på kurs. Men plutselig hadde noen fiklet med det og ødelagt det, før jeg fikk tatt noen mål. Det var så irriterende at jeg bestilte meg et nytt med en gang, etter å ha prøvd å reparere det uten hell. Jada, jeg vet jeg kan bruke et vanlig målebånd, men jeg hadde jo dette og det er så greit å bruke, og så vare det irriterende at det hadde blitt ødelagt bare fordi noen ikke kunne holde seg unna.

4 uker ut i kurset fant jeg ENDELIG målebåndet mitt fra forrige gang jeg gikk på kurs. Men plutselig hadde noen fiklet med det og ødelagt det, før jeg fikk tatt noen mål. Det var så irriterende at jeg bestilte meg et nytt med en gang, etter å ha prøvd å reparere det uten hell. Jada, jeg vet jeg kan bruke et vanlig målebånd, men jeg hadde jo dette og det er så greit å bruke, og så var det så irriterende at det hadde blitt ødelagt bare fordi noen ikke kunne holde seg unna.

I bursdagsgave ønsker jeg meg den nye batteridrevne fotfila jeg har sett rundt omkring. Jeg har «problemføtter» med tørr og hard hud som jeg pleier og ordner hele tiden. Fotkremer har jeg mange av så akkurat det klarere jeg meg med.

Ønsker meg også en stor telefon, sånn at Julian kan overta min iPhone 5s som han ønsker seg til bursdagen sin om kort tid.

Så da får vi se hva det blir til.

Nå begynner straks maratonet her med utviklingssamtale, 17.mai-møte, treninger, og middag. Først ut er å hente Julian som har vært på første jobbdag på arbeidsuka.

Ha en fin dag videre alle sammen!

Linda , Absolutt  hjemme. 

Jeg ønsker meg også mange nye lesere, så del gjerne bloggen min videre med en nydelig anbefaling:)
Finn frem et innlegg dere liker og del det videre hvis dere vil 🙂

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

6 Comments:

  1. Gratulerer masse med dagen din i dag. Håper dagen blir superflott 🙂

  2. Sandra Karlsen

    Hipp Hurra for deg på bursdagen din!!!!

  3. Gratulerer så masse med dagen din Linda!!! <3

  4. Tonje Akershus

    Hipp hurra for deg som har bursdag i dag

  5. grarulere SÅ mye med dagen! Håper dagen din har vært fin, har hatt litt å gjøre i dag ser jeg.

  6. Gratulerer med dagen! 🙂 Kan tenke meg barna er ekstra snille og flinke i dag 😉

Comments are closed