Velkommen til vår fellesgarderobe

Jeg tenkte å vise frem vår fellesgarderobe. 7 barn har garderoben sin her. Det er ikke det at det er så veldig vakkert, men det er praktisk og fungerer veldig bra for oss. Spesielt siden vaskerommet er like innenfor dette rommet.
Da vi kjøpte huset var det kjøkken her. Men vi skulle ikke leie ut kjelleren, så vi fjernet kjøkken og lagde en fellesgarderobe.
Eldstejenta har sine klær på rommet sitt og det er nok like greit, for ellers hadde hun kanskje trengt hele dette rommet alene.
Jeg har også symaskin og endel stoff og scrappeting her. Rett som det er syr jeg noe, eller reparerer noe. Men det er altfor lenge siden jeg har scrappet.

 

Fellesgarderoben

Fellesgarderoben. Taket skal male hvitt etterhvert. 

Barna har hver sin rad og alle kurvene er merket med navn og innhold.

Barna har hver sin rad og alle kurvene er merket med navn og innhold.

En stang til pentøyet til guttene. Noen av pappas skjorter henger også her. Det er så praktisk når man har strøket tøy å bare henge det rett her.

En stang til pentøyet til guttene. Noen av pappas skjorter henger også her. Det er så praktisk når man har strøket tøy å bare henge det rett her. Lilli sin rad er helt til høyre. Over guttene sine penklær har vi sengetøy til sengene som er nede i denne etasjen. En stor eske med diverse stoffer under penklærne. 

Tre rader, en til Eskil, Mia og Julian.

Tre rader, en til Eskil, Mia og Julian. I kurvene over klærne har jeg diverse stoffer og gardiner som jeg ikke trenger å nå hele tiden. Det ville vært for høyt for barna å ha klær helt opp. 

Pentøyet til jentene og bortest er raden til Elias.  Over jentene sine kjoler har jeg en stor sekk med babyklær som vil passe til den nye babyen etterhvert som han  vokser.

Pentøyet til jentene og bortest er raden til Elias. Over jentene sine kjoler har jeg en stor sekk med babyklær som vil passe til den nye babyen etterhvert som han vokser. Kapp og gjærsaga har fått plass under jenteklærne. Den står egentlig inne på vaskerommet faktisk. 

Og på denne siden har vi Taekwondordaker, klærne til Mika og den nye babyen, og mammas sy/hobbybord.

Og på denne siden har vi Taekwondordaker, klærne til Mika og den nye babyen, og mammas sy/hobbybord. Innenfor døren i enden er vaskerommet. Det er veldig praktisk å ha klærne i tilknytning til vaskerommet. 

Alle har fått hver sin hylle til taeikwondodraktene sine. Det er så praktisk for da ser jeg med en gang om det er tomt i en  hylle og om noen drakter skal vaskes, eller eventuelt om jeg må be noen om å legge drakta si på plass. MIka har de to nederste hyllene med kurver og den nye babyen har de to som er over.

Alle har fått hver sin hylle til taekwondodraktene sine. Det er så praktisk for da ser jeg med en gang om det er tomt i en hylle og om noen drakter skal vaskes, eller eventuelt om jeg må be noen om å legge drakta si på plass. Mika har de to nederste hyllene med kurver og den nye babyen har de to som er over. Disse skal merke med navn og innhold. Det gjør det lett for hvem som helst å finne frem tøy. Jeg vet jeg har klistrelapper et sted, men har ikke funnet dem på lenge. 

Helt nederst er "single-socks"-kurven.

Helt nederst er «single-socks»-kurven.

Mammas paradis. Her syer jeg forskjellige ting, eller reparere forskjellige ting. Jeg har planer om å feste to hyller over bordet så får jeg plass til mine bøker og hobbyting der. Må bare skaffe en slagborr først.

Mammas paradis. Her syr jeg forskjellige ting, eller reparere forskjellige ting. Jeg har planer om å feste to hyller over bordet, så får jeg plass til mine bøker og hobbyting der. Må bare skaffe et slagborr først.

Mika har aldri sett det så ryddig før. Men det er ikke spesielt godt organisert akkurat her ved mammas arbeidsbord. Men når jeg får på plass de hyllene blir det bedre.

Mika har aldri sett det så ryddig før. Men det er ikke spesielt godt organisert akkurat her ved mammas arbeidsbord. Men når jeg får på plass de hyllene blir det bedre. En gammel apotekerskuff er forresten veldig hendig å ha sytråder i! 

Vel, det var fellesgarderoben vår.

Ha en fin dag videre.

For flere omvisninger i huset vårt, følg bloggen på Facebook. 

Linda

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Sandra Karlsen

    Liker veldig godt slike innlegg! Ser ut som det er godt organisert der 🙂 jeg liker veldig godt å følge med på hverdagen til den fine familien din! Lykke til med fødsel! Venter selv nr tre til sommeren, og vi gleder oss stort!

Comments are closed