Jeg legger fra meg magen litt av og til

Jeg har jo en kjempegedigen mage å bære på hele tiden nå.  Av og til trenger jeg å legge fra meg magen litt. Da slenger jeg den på benken, mens jeg spiser en kjeks og nyter synet i kjøkkenvinduet.

Kjøkkenbenken er perfekt høyde for meg til å legge fra meg magen litt på.

Kjøkkenbenken er perfekt høyde for meg til å legge fra meg magen litt på.

Og så kan jeg se hva om jeg kan identifisere alt som er i kjøkkenvinduet.

Og så kan jeg se om jeg kan identifisere alt som er i kjøkkenvinduet.

Fra høyre: Tre Jessie-kopper fra Disney on Ice, mannens solbriller som egentlig skal ligge i bilen, men som jeg alltid glemmer å ta av meg. En glass med hele FIRE tenner som venter på at tannfeen skal komme, Og bak der er en liten hjerteboks med hårlokker oppi, og så et lys som jeg fikk til premie for beste antrekk på en Hollywoodfest jeg var på for litt siden.

Fra høyre: Tre Jessie-kopper fra Disney on Ice, mannens solbriller som egentlig skal ligge i bilen, men som jeg alltid glemmer å ta av meg. En glass med hele FIRE tenner som venter på at tannfeen skal komme, og bak der er en liten hjerteboks med hårlokker oppi, og så et lys som jeg fikk til premie for beste antrekk på en Hollywoodfest jeg var på for litt siden.

EN fin gammel kjøkkenvekt som jeg synes pynter så fint opp. Og to små kopper som småjentene har laget på skolen.

En fin gammel kjøkkenvekt som jeg synes pynter så fint opp. Og to små kopper som småjentene har laget på skolen.

Vaniljeessens som Julian bruker når han lager choclate chips cookies, og et etasjefat med diverse nyttige ting.

Vaniljeessens som Julian bruker når han lager choclate chips cookies, og et etasjefat med diverse nyttige ting som f.eks min håndkrem. 

Et kult 3D-tigerkort!

Et kult 3D-tigerkort og en liten dings til gardinoppheng. 

En påskepunt som kom opp av en av sekkene til ungene litt for sent (etterpåske). Det var plantet karse til spiring, men disse tørket og ble ikke noe av. Og så to fine bokser. Den ene rommer te, og den andre rommer baketing. SÅ er det vel et rytmeinstrument der, en dartpil, og en boks som det var brenneslekapsler i som nå er tom og skal snart ha påfyll.

En påskepynt som kom opp av en av sekkene til ungene litt for sent (etter påske). Det var plantet karse til spiring i den, men disse tørket og ble ikke noe av. Og så to fine bokser. Den ene rommer te, og den andre rommer baketing. Så er det vel et rytmeinstrument der, en dartpil, og en boks som det var brenneslekapsler i som nå er tom og skal snart ha påfyll, og så et kompaktkameraetui som er svigermor sitt men som vi alltid glemmer å gi henne når hun er innom. Hun var faktisk innom tidligere i dag. 

Mye man kan mimre om og tenke på ved å ta en titt i kjøkkenvinduet gitt. Det er i allefall godt å få hvile magen litt!

Mer om svangerskap, følg bloggen på Facebook! 

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.