Hva en 5-åring driver med om dagen

Ja, hva i alle dager kan en 5-åring som ikke er i barnehagen bedrive tiden sin med?
Han elsker jo å spille på mobil og pc som mange andre gutter (og jenter) liker. Men han finner heldigvis på mange andre ting også, og her er noen eksempler:

I går lagde han et stort puslespill med baksiden an bøkene på en faktabokserie for barn.

pusle

Og så lekte han med sverd. Han stablet alle pringles-boksene vi har til høye tårn og svingte sverdet så boksene føk rundt overalt, mens mamma og lillebror heiet og jublet. Her er han midt i sverdsvivgingen.

Sjekk pringles-boksene flyr til alle kanter. Kjempemorsomt! Jo flere bokser jo bedre!

Sjekk pringles-boksene flyr til alle kanter. Kjempemorsomt! Jo flere bokser jo bedre! (Lydanlegget i bakgrunnen skal innstalleres nede i tvstua der guttene har sin guttehule. Sånn blir det når vi har kjøpt ny tv og nytt lydanlegg til stua oppe. Godt med litt oppgraderinger innimellom).

Og så hadde han litt egentrening hjemme med boksesekk. (Boksesekken sydde jeg da jeg var ca 16 år og trente karate).

Så flaks at de fleste driver med teakwondo her i huset sånn at den gamle boksesekken jeg sydde til meg selv da jeg drev med kampsport som tenåring :)

Så flaks at de fleste driver med teakwondo her i huset sånn at den gamle boksesekken jeg sydde til meg selv da jeg drev med kampsport som tenåring fortsatt er i bruk 🙂

sparke 2

 

Og så endelig var det klart for trening i Dojangen. Han elsker å dra på trening. I går var siste trening før gradering opp til gult belte. Han gleder seg veldig til gradering!

På treninga kan foreldre/folk sitte i et rom å se på gjennom to store vinduer.

På treninga kan foreldre/folk sitte i et rom å se på gjennom to store vinduer. Viktig med nok drikke!

Han leker også mye med kattungene om dagen. Og det synes godt på hendene hans. Han har små kloremerker på hendene og litt i ansiktet. Håper det snart går bort.

Følg oss på Facebook om du vil 🙂 

 Å holde Levi Mathias er koselig:)

Å holde Levi Mathias er koselig:)

Han liker også å holde den nye babyen, Levi Mathias, på fanget.
Eskil har forresten vært ekstremt opptatt av hva babyen skulle hete. En dag da jeg og Silje (16) satt i stua og snakket om nanv, kom han trampende inn i stua med hendene i siden og så veldig streng og morsk ut, og han ropte «HAN SKAL HETE KRISTIAN FOR DET ER ET NINJANAVN»!!!!

Det har vært veldig viktig for ham at babyen får et ninja-navn. Så vi har funnet ninja-snutter på youtube og sagt at de ninjaene heter de forskjellige navnene vi har vurdert.
Han ble heldigvis fornøyd etterhvert. Det har hjulpet at storebror Julian (15) bekrefter at han nå har fått et ninja-navn.

Julian lagde dette av Eskil da Eskil var baby, og derfor synes Esil at også den nye babyen må være en ninja, for han ligner tross alt på Eskil :)

Julian lagde dette av Eskil da Eskil var baby, og derfor synes Esil at også den nye babyen må være en ninja, for han ligner tross alt på Eskil 🙂

Jeg kan nok føle meg rimeligtrygg med sånne små ninjagutter som alltid er i nærheten:)

Linda

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.