Taekwondo – gradering!

Jeg husker selv hvor spent jeg var da jeg som ungdom trente kampsport og av og til skulle gradere til et høyere belte. Jeg var nervøs og gledet og gruet meg på samme tid. Slik var det for barna våre på lørdag også. Da var det tid for gradering og masse sommerfugler i magen.

Alle var så flinke og gjorde sitt beste. De fikk alle en høyere grad og var veldig glade og lettet etterpå!


Lille Mika på 2, 5 år maser om å «tjene kondo».- Hver gang noen drar på trening vil han være med. Så det blir nok en liten tekwondo-utøver til i familien om noen få år.
Jeg kjenner jo at jeg har veldig lyst selv til å sparke fra meg selv også når jeg ser alle de andre. Jeg var med en del på treninger for noen få år siden, men noen må jo være hjemme å få barna i seng også. Og så passer det jo litt dårlig når man går gravid og alt det der. Vi får se hva tiden tilbyr:)

Jeg er veldig stolt over alle barna mine som var superflinke på graderingen! Gratulerer til alle sammen, og tusen takk til alle i Dahnjun Taekwondoklubb som er med på å skape et så godt miljø i klubben, og en spesiell takk til alle trenerne!

Linda

Comments are closed.