Det hadde jeg aldri trodd!!

Av og til så oppdager man ting man aldri hadde trodd. Og man oppdager det gjerne ved en tilfeldighet. Det kan være at man plutselig liker noe man ikke har likt tidligere i livet. Før så kunne ikke Silje (nr 1) spise løk. Hun hatet det. Men nå er hun blitt eldre, og nå elsker hun det!

Jeg var på leting etter noe godteri i skapet her hjemme, (helt tilfeldig). Jeg var litt desperat kan man si. Og hva gjør man når man er desperat?
-Nei, jeg spiser ikke kakaopulver. Så desperat blir jeg nok ikke.

Men jeg fant en liten sjokolade jeg aldri har spist, for jeg har alltid hatet den. Nemlig «Bounty».
Jeg så på den litt, la den tilbake, tok den frem igjen.
-Kan den smake sååååå ille da?

Tok en bit.
-Nam! Det var jo kjempegod!

Tenk at jeg liker Bounty!

Tenk at jeg liker Bounty!

Det hadde jeg aldri trodd! Har alltid hatet kokos. Nå liker jeg det.
Men det er en ting jeg er ganske sikker på at jeg ikke kommer til å like noen gang. Og det er marsipan!
Altså før så fjernet jeg det fra kaken når jeg spiste marsipankake. Det gjør jeg ikke lenger. Jeg synes faktisk det er godt i små mengder. Men å gnafse på en marsipangris – DET kommer jeg nok aldri til å gjøre!

Har du begynt å like noe du før ikke likte?

Linda

Følg bloggen på facebook og få med deg kule konkurranser!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.