Krise i ekteskapet!

Nå har jeg meldt på meg og mannen på kurs rett og slett. Jepp, jeg sier det høyt, vi skal gjennomføre et kurs for par. Et parforholdskurs.
Jeg er sikker på at vi kan få det bedre sammen.
Vi har hatt mange «kriser» i ekteskapet. Jeg skal virkelig ikke sitte her å påstå at det alltid har vært så lett og romantisk.

Krise! Har jeg falt for George?

Krise! Har jeg falt for George?

Som antagelig de fleste gjør, så opplever også vi forskjellige utfordringer nå og da.
Vi har jammen holdt sammen gjennom alt. Jeg tror at kanskje småbarnsperioden er vanskelig for mange. Da kommer det forandringer og man lærer hverandre å kjenne på den helt annen måte enn før. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: Man blir ikke skikkelig kjent med partneren sin før man har fått barn og hatt barn sammen en stund.

Vel, nå skal vi altså til pers.
Jeg har meldt oss på kurs med coach Maria Mork og hennes fantastiske kurs. Jeg har sett reklame for hennes kurs og foredrag mange ganger og tenkt at «Skal jeg overraske mannen med å melde oss på?»

Men så har jeg liksom tenkt at vi har jo ikke tid til det. Og det koster kanskje litt penger (naturligvis)? Vil han bli med på det? Er det litt flaut? Har vi egentlig nok problemer? Vil han tro at noe er alvorlig galt?

Det er jo ikke sånn at vi er på skilsmissens rand liksom. Vi elsker hverandre og vi har det godt sammen og vi har mange flotte barn. Og hvorfor skulle vi ikke ville lære mer sånn at vi kan få det enda bedre sammen?
For det er jo litt gnisninger noen ganger. Vi tenker faktisk ikke helt likt.

Forever

Forever

Faktum er, og nå føler jeg meg litt dum, men han kan ikke finne NOEN feil ved meg. Jeg har prøvd, i 18 år, å dra ut av ham mange mange ganger hva han vil jeg skal forbedre eller endre på, om det er noe ved min væremåte som gjør at jeg kanskje sårer ham eller noe sånt. For jeg kan nemlig lage lange lister jeg, med ting jeg syns han godt kan endre på. Men nei, han klarer ikke å finne noe galt med meg. Han ber meg komme med forslag til hva det kunne være han skulle ville jeg jeg endret på.
Og da føler jeg meg litt dum kan du si. Det MÅ jo være noe!? Men jeg tror heller at han tenker helt annerledes enn meg. Selvfølgelig er jeg ikke perfekt, men han bare henger seg ikke opp i mine begrensinger. Og da burde jo ikke jeg gjøre det med han heller? Eller?
Det sier kanskje mer om meg enn om han det at jeg kommer på ting og ikke han?

Vel, jeg gleder meg til å ta fatt på dette kurset. Travle som vi er har vi jo ikke tid til å fysisk gå på kurs, sånn ut av huset liksom. Men det trenger vi heller ikke. Vi kan ta det når det passer oss! Vi kan se en liten snutt, som så skal følges av en prosess. Vi trenger ikke engang å se snutten samtidig. Han kan se den når han sitter på do faktisk, eller på toget.
Det jeg ser for meg er at vi ser en snutt sammen på kvelden etter at barna har lagt seg og at vi også prater sammen om det vi har lært. Jeg vet ingen ting ennå, annet enn at jeg gleder meg til å lære mer om kommunikasjon/personlighet/forholdet vårt etc.

Noe mer lavterskel tror jeg man skal lete godt etter. Dette er jo bare genialt. Hvem vil ikke lære mer? – Og om noe som vil gjøre at man får det bedre? Og man trenger faktisk ikke å ha helt krise i forholde for å ta et slikt kurs. Kanskje tvert imot; tar man et slikt kurs så vil man kanskje kunne unngå kriser?

Jeg skal holde dere oppdatert på dette og jeg er selv veldig spent. Håper på mange aha-opplevelser og fine samtaler med min drømmeprins.
Har du vondt i tanna, går du til tannlegen, har du vondt i ekteskapet, går du til Maria Mork 🙂 Du trenger ikke har vondt i ekteskapet for å oppsøke henne altså, men du må i alle fall ville lære mer.

Linda

Følg bloggen på facebook for å se hvordan dette går.

Sjekk ut Alt er mulig hvis du også er nysgjerrig på hva Maria Mork har å tilby.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Comment:

  1. Så spennende:)! Gleder meg til å høre mer om dette og hva dere finner ut:)

Comments are closed