Diverse ting

Vi har så masse diverse ting! Skuffer til diverse ting, hyller til diverse ting, senger til diverse ting, skap til diverse ting.

Hva skal jeg gjøre med alle de diverse tingene som jeg ikke kan kvitte meg med, men som jeg heller ikke vet helt hvor jeg skal ha!??

Hvor? Hæ! Hvor skal jeg ha alt dette?
Jeg begynte å skulle sortere og se over og rydde og kaste og plassere diverse ting som har smalet seg i diverse-kista. Ja faktisk diverse-kista. En hel kiste med diverse ting.
Her har ting havnet etterhvert som jeg har kvittet med med diverse-skuffer. Da har jeg tatt alt som var i skuffen med diverse ting i en pose og så puttet denne posen med diverse ting i kista. For den var jo tom! Jippi, et sted å gjøre av ting!

Men så ble den jo full og jeg tenkte at nå som jeg hadde samlet masse diverse ting oppi der, var det sikkert lett å gjøre av ting, for det var helt sikkert mange ting av samme slag og jeg antagelig sikkert hadde en plass til egentlig….. eh…..NOT!

Oppi her kan jeg putte diverse ting!

Oppi her kan jeg putte diverse ting!

Å ja DER var den ....øh....kluten!

Å ja DER var den ….øh….kluten!

Ja her er det jo bare å sortere og gjøre av alt her. Enkelt og greit!

Ja her er det jo bare å sortere og gjøre av alt her. Enkelt og greit!

Ansamlinger:
Noen steder blir det ansamlinger og jeg lurer på en ting:

Har man for mange ting da, eller har man for lite oppbevaringsplass?

Må jeg kvitte meg med ting eller må jeg skaffe flere oppbevaringsmøbler eller noe?

Det er så utrolig kjekt med en sånn liten kommode der det står hva som er i skuffene. Må bare skaffe tre sånne til! Minst!

Det er så utrolig kjekt med en sånn liten kommode der det står hva som er i skuffene. Må bare skaffe tre sånne til! Minst!

Jeg er så utrolig naiv! Noen ganger når jeg har ryddet så tenker jeg at «Nå var det fint her, nå er det nok lett å holde det fint og ryddig som det er nå. Jeg kan ikke skjønne at det kan bli rotete igjen nå. Det er jo bare å rydde. Lett det. Ingen grunn til at ting skal samle seg opp her!»- Tenker jeg så jeg tror det selv.
Er det mulig? Etter alle disse årene!

Diverse saker og ting som jeg plutselig visste at jeg hadde da jeg åpnet  skuffen.

Diverse saker og ting som jeg plutselig visste at jeg hadde da jeg åpnet skuffen.

Flott med en liten hylle til de små tingene. Tilgjengelig og praktisk.

Flott med en liten hylle til de små tingene. Tilgjengelig og praktisk.

Klarer Linda å få has på alle de diverse tingene? Klarer hun å kaste, gi bort, elller plassere alt?
Er det mulig å leve uten diverse-skuffer, diverse-hyller, diverse-skap og diverse-kisten?
Går det an å eliminere alle de diverse tingene?

Det er så vakkert med skoesker til småoppbevaring. Praktisk også. De har dessuten ikke kostet noe annet enn skoene som var i. Snakk om å slå to fluer i en smekk!

Det er så vakkert med skoesker til småoppbevaring. Praktisk også. De har dessuten ikke kostet noe annet enn skoene som var i. Snakk om å slå to fluer i en smekk!

Hvor hører de egentlig hjemme, og hvorfor i svingene vaskekluter tyter det frem diverse ting overalt?
De kommer å tar meg og truer med å kaste meg ut av mitt eget hus!

Men nå skal jeg kjempe tilbake. Jeg skal ta dem! Jeg kan karate! Bare pass dere, for nå er det nok!

Alle drikkeflasker som mangler tut, alle små korker jeg ikke vet hvor høre til, alle knekte linjaler, alle for korte blyanter, alle puslepsillbrikker til puslespill jeg ikke aner om vi lenger har, alle smådeler til leker som jeg skulle reparere men som jeg ikke kan huske hva hørte til, alle batterier jeg skulle sjekk om var mer igjen av, alle halvfulle post-it-blokker, tusjer og penner som ikke virker, alle kortstokk-kort som jeg tror jeg har resten av kortstokken til et eller annet sted. Pass dere!

Nå er det nok!

Nå skal jeg ta dere!

Det gjelder å passe må mens man er i det kritiske hjørnet. «Elsker jeg denne tingen? Har jeg brukt den det siste året? Er den fin? Vet jeg hva det er?»

Så må man ikke falle for fristelsen til å tenke «Den er jo faktisk litt fin. Kanskje jeg finner den dele som hører til en gang, da blir jeg nok glad for at jeg sparte på denne delen. Det kan jo hende jeg trenger den i morra? Jeg tror jeg husker at et av barna lekte med en en gang…..vi beholder den.»

Nei nei nei! Kast kast kast!

Rekk opp hånda dere andre som har litt diverse ting kanskje ikke overalt så mye som meg, men kanskje i allefall noen steder?

Linda

Følg bloggen på facebook og følg med på kampen mot de diverse tingene 🙂

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.