Gladnyhet – Gullspirebrød!

Hei dere! Jeg ble spurt om jeg ville teste det nye brødet, Gullspirebrød, og skrive noen ord om det. Selvfølgelig ville jeg det. Jeg er interessert i alt som fremmer helsen min og spesielt hvis det smaker godt!
/Sponset/

Det er altså kommet et superbrød,Gullspirebrød, og dette brødet er spesielt bra for de med mild overfølsomhet for hvete og gluten, og alle som er helsebevisste.

Brødet er økologisk og er bakt med surdeig og spiret fullkornsmel fra hvete, bygg, spelt, linser og søramerikanske chiafrø.

Brødet er kompakt, men det er fordi det ikke er tilsatt gluten. En tynn skive av dette brødet tilsvarer to skiver av vanlig brød, så det er veldig drøyt.

Brødet inneholder ikke noe tilsetningsstoffer,og ikke noen E-er.

Brødet leveres i tre typer: Spelt, bygg og havre, og alle er fri for E-stoffer og holdbarhet-stoffer.

Brødet er godt for immunsystemet og styrker helsen.

Vi har vært så heldige å fått teste dette brødet som foruten å vare sunt, ser veldig lekkert ut og det smaker kjempegodt! Faktisk helt utrolig godt!

Gullspirebrød

Gullspirebrød. Surdeigsbrød av spiret økologisk fullkornsmel og chiax superfrø!

Håndverksmessig vakkert

Håndverksmessig vakkert

Like godt som det er sundt!

Like godt som det er sunt!

Det passet så bra for oss å få prøve dette, for hvis jeg hadde sett det i butikken hadde jeg kanskje ikke vurdert det pga. prisen. Men nå som vi blant annet har kuttet ut kjøtt og virkelig er i sving med å endre på matvanene våre og er svært opptatt av helsen vår, passet det fint å lære om dette nye brødet. Det er absolutt ikke et vanlig brød.

49 kroner koster brødet. Men nå som jeg har lært litt om innholdet i dette brødet er jeg ikke i tvil:
Dette vil jeg ha og kommer utvilsomt til å kjøpe dette brødet.

Jeg vil ha de helsefordelene som dette brødet gir meg:
Økt fordøyelighet -fordøyes som en grønnsak.
Økt opptak av mineraler i kroppen.
Økt innhold av antioksidanter.
Økt innhosl av vitamin C og B.
Høyere næringsinnhold og ren mat.
Lavere kalori og karbohydrat-innhold enn vanlig brød.

Brødet holder seg godt i 4-5 dager. Dette har vi også testet og det stemmer. Det har ikke blitt tørt eller mindre velsmakende.

Jeg mener, jeg kjøper lett en pose med bamsemums til rundt 50 kr (ikke hver dag da) Så hvorfor skulle jeg ikke kjøpe et brød som er så sunt som dette!? Det kan faktisk ikke sammenlignes med vanlig brød.

Dette er et lokalt brød, og det er Moss Finbakeri som produserer det.
Du får kjøpt det i Moss Finbakeri`s utsalg (Amfi kjøpesenter og Wulfergsgate) og alle Rema 1000-butikker i Moss og omegn..
Hjernen bak brødet er en helseguru som heter Oddvar Forsberg. Han kan det aller meste som er å kunne om helse og sunnhet, han har utviklet dette brødet sammen med Moss Finbakeri.

Linda

/Sponset/

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.