Favorittbleia har fly på seg!

Favorittbleia har fly på seg!

/Sponset av Gåsungen/
Denne tøybleia av merket smartbottom,er en alt-i-ett bleie og den er helt fantastisk. Passformen er så fin og den er myk og helt fantastisk å bevege seg i!

Jeg synes den er kjempesøt med fly på!

Levi og jeg elsker den nye bleie vi har fått fra Gåsungen. Det er en ai1 bleie. Jeg skjønte ikke så mye av alle benevnelsene før. Men ai1 betyr alt i ett, som betyr at denne bleia har innlegg som sitter fast og man bytter hele bleia når man skal skifte på barnet. Ai2, eller alt i 2-bleier er at bleien består av et skall og så separate innlegg. Ved stell kan man skifte kun innleggene, dersom skallet ikke er helt tilgriset av bæsj da, da skifter man jo alt så klart. Denne bleia kan han bruke til han slutter med bleier. Knappene gjør slike bleier veldig fleksible i forhold til hvor stor eller litet barnet er.

Gåsungen har fått inn varepåfyll fra AppleCheeks. Flere utsolgte varer er nå på plass igjen, i tillegg til nye mønstre og farger. Kjempefine lommebleier/AI2-bleier med myk mikrofleece inni og volangkanter som holder det meste inne. Nytt hos Gåsungen er AppleCheeks’ badebleier 🙂

Jeg bare elsker de forskjellig fargene og mønstrene. Jeg har nesten ikke lyst til å ha på han noe klær fordi han har så søte bleier. Nå i sommer skal vi nok få vist frem de forskjellige søte bleiene hans 🙂

Smart botton fra Gåsungen

Smart bottoms fra Gåsungen

Apple cheesk er en lommebleie, ai2 bleie og dette er også en av våre favoritter. Passformen er helt fantastisk. Innsiden er i microfleece, som er myk og behagelig for barnet.

Apple cheeks er en lommebleie, ai2 bleie og dette er også en av våre favoritter. Passformen er helt fantastisk. Innsiden er i microfleece, som er myk og behagelig for barnet. Og for en søt farge!!

 

Bilde lånt fra Gåsungen.

Bilde lånt fra Gåsungen.

Bruker du tøybleier? Eller vurderer du å prøve det? Gåsungen har startpakker hvis du er usikker på hva du trenger til å starte med.

Linda

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.