Hvis du vil ha litt av min tid

Hver gang jeg nevner Netflix i et innlegg, linker jeg til Netflix, så derfor inneholder dette innlegget en link til Netflix.
Er dere flinke nok til å bruke tid sammen? Sitter mannen og venter på deg og vil at dere skal ha tid sammen på kvelden? Sitter du å tenker på alt du skulle ha gjort og er bare halvveis tilstede? Synes du at du gjør mest? Her er noe alle kan tenke litt på:
Tiden er der den, sammen med alle plikter og oppgaver. Del på oppgavene og få mer tid sammen!

 

 

Hvis du vil at ha litt mer av min tid, så ta litt av tiden min.
Ta litt av den tiden jeg bruker på vaskerommet. Brett klær, sett på vaskemaskinen.
Ta litt av den tiden jeg bruker på å vaske kjøkkenet. Vask gulvet, rydd bordet, rydd benkene.
Du kan ta litt av den tiden jeg bruker på å skifte på senger.
Hvis du vil ha litt tid med meg, så gjør lekser med barna.
Få dem til å gjøre sine oppgaver i huset også.
Hvis du vil ha litt tid med meg, så må tid frigjøres.
Tiden er der, men det er også alle oppgaver og plikter.

 

Vaskerommet er jeg bruker mye tid!

Vaskerommet der jeg bruker mye tid!

Her er kjæresteparet på ferie i Spania.

Her er kjæresteparet på ferie i Spania.

 

På en annen side. Har dere barn og en hektisk hverdag, så kanskje man burde øve seg litt på å overse enkelte av pliktene noen ganger. MÅ virkelig benken skinne nå på kvelden? Kan det ikke vente til i morgen? Det er vel lov å slenge seg i sofaen selv om det ser helt bomba ut i stua? Barna har hatt det supergøy og kommer til å rote ut i morgen uansett.

Jeg vet ikke hvordan det er hos dere. Her kan vi godt overse litt rot og til og med mye rot. Ofte kommer sofakosen foran pliktene. Tid sammen er også en viktig ting. Hvis vi alltid skulle ha ryddet før vi brukte tid sammen på kvelden, hadde vi gått glipp av mye tid sammen. Med småbarn i huset vet man at man ikke rår over tiden. Det er som regel mye ryddigere her de dagene der nettene har bydd på god søvn, og omvendt. Det er bare å innse det og leve med det.

Av og til må man trå til mer og hjelpe hverandre for å gi plass til tid sammen, andre ganger kan det være nødvendig å være litt blind for alt rotet.

Hva liker dere å gjøre sammen?
Vi liker å se på Netflix. Vi får aldri sett noe på tv akkurat på det tidspunktet et program går, så for oss er Netlix helt genialt. Det er litt rart, men nå når jeg hører at noen ikke har Netflix, blir jeg litt overrasket. Nesten som om de ikke har pc, liksom. «Går det an å ikke ha Netflix?»

Linda

Følg oss på Facebook

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Comment:

  1. Det er kos å krølle seg opp i sofaen og sjekke ut sortimentet på Netflix, uten tvil enig der. Men aller helst i en armkrok!

Comments are closed