Ruller inn

Vel, dere. Da har tiden kommet til at jeg tar meg en bloggpause på ubestemt tid.
Jeg må fokusere på andre ting en tid nå.

Takk til alle dere som har fulgt med på bloggen. Håper dere blir værende, for det kan hende jeg kommer tilbake!
Jeg har mye å dele, men trenger en pause til å fokusere fullstendig på andre ting.

Jeg har tenkt lenge på å ta en pause, eller slutte å blogge helt. Men det er ikke så lett å bare gjøre det. Det er ikke så lett å bare stoppe, for det er så hyggelig å ha kontakt med dere, og dere gir meg så mye.

Så da kan vi jo bare si det sånn at jeg tar en pause på ubestemt tid. Dere som vil kan jo bare henge på så kommer jeg kanskje tilbake en dag. Og jeg kommer fortsatt til å dele ting og oppdatere facebooksiden. Det krever ikke så mye som å oppdatere en blogg nemlig 🙂 Og så hender det jo at jeg poster kule bilder på instagram(lindachagen_absolutt_hjemme) og snapchat også, så dere må gjerne følge meg der.

Legger ved det seneste bildet av hele familien:

Silje, Julian, MIka, Dan Richard, Levi, meg, Elias, og foran: Eskil, Lilli og Mia.

Silje, Julian, Mika, Dan Richard, Levi, meg, Elias, og foran: Eskil, Lilli og Mia.

 

Ha en fortsatt fin ferie alle sammen!

Husk, vi ses på facebooksiden!

Linda

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.