Smart og kul i butikken, og på stranda

Ok, jeg har jo egentlig en bloggpause og har også funnet ut at det går jo såååå mye fortere å bare lage videoer. Og det er jo ganske kult også. Synes jeg da. I dag lagde jeg en video fordi det var noe jeg ville vise dere, men det ble bare tull og tøys og derfor må jeg vise og fortelle om dette i et innlegg i stedenfor. Så her kommer det 🙂

 

I går kveld var jeg og mannen i butikken. Da han er igjennom kassa og varene er på vei ned i der hvor varene ender opp , spør kassadama om han skal ha pose. Jeg står fortsatt å legger på varer på rullebrettet.
«Ja» svarer mannen, og kassadame strekker seg etter poser.
Og det der er stikkordet mitt : «Skal du ha pose»?
For nå for tiden synes jeg det er så gøy å svare: «Nei, jeg har handlenett jeg». Da føler jeg meg på en måte så smart.
Jeg glemte det litt da hun spurte mannen og ikke meg, men så kom jeg på det og utbrøt litt fort og bestemt: «NEI, vi skal ikke ha pose».
Kassadamen og mannen så litt overrasket på meg antagelig fordi jeg var så bestemt. Mannen kom på at jeg hadde sånne kule handlenett.
«Åja, det var de handlenettene dine ja». Og så demonstrerte jeg hvor kule de var. Plukket opp det lilla handlenettet, brettet det ut av sin lille påsydde oppbevaringspose, puttet varene oppi, slang det over skulderen og gikk til bilen.

Da vi kom hjem, tok mannen varene ut og ga posen til meg. Jeg bare: «Nei nei nei, nå må du jo pakke den sammen og legge den i veska mi igjen!»
Det er nettopp det som er så kult. Man bare stapper den inn i sin egen lille påsydde pose og snurper igjen og så er den klar i veska til neste tur.

Jeg digger disse handlenettene.

Jeg digger disse handlenettene.

Enkelt å finne i veska når de er sånn små baller. Jeg kunne ikke hatt dem i veska hvis de ikke var tullet inn i disse små posene, da hadde de jo tatt over veska mi helt.

Enkelt å finne i veska når de er sånn små baller. Jeg kunne ikke hatt dem i veska hvis de ikke var tullet inn i disse små posene, da hadde de jo tatt over veska mi helt.

Og nå kommer to viktige ting:

Nr. 1:  Noen tenker kanskje at «ja, men man må jo uansett ha søppelposer». Ja det må man. Men vet dere hva? En rull med 25 avfallsposer koster 10 kr. (First Price). Så sånn sett er det faktisk billigere å kjøpe det, enn alle disse posene. 25 avfallsposer til 10 kr, eller 25 bæreposer til 25 kr (1 kr. stk.)

Og nr 2: Jeg sjekket på Vidunderbarn.no hva disse nettene kostet. Jeg fikk nemlig noen derfra i en Goodiebag en gang, så jeg visste ikke hva de kostet. Og gjett om jeg har gode nyheter! Akkurat nå er de på tilbud. Ett stk koster 25 kr. Det blir 100 kr for 4 stk. Men 10 stk, koster 150 kr!!!!
Da kjøper man selvfølgelig 10 stk!

Dere skal se gangen vår, den blir til tider full av bæreposer på knaggene. Der henger de, stygge som de er, med klær og sko, badetøy, gymtøy og diverse. Det er noe av det styggeste jeg vet, at det henger bæreposer på knaggene i gangen!
Men med sånne kule fine handlenett, har man det man trenger. Bort med disse stygge posene!

Det står to priser, 25 under bildet og 29 på siden der. Men de retter det nok opp :)

Det står to priser, 25 under bildet og 29 på siden der. Men de retter det nok opp 🙂

 

For noen dager siden var jeg på butikken med de to eldste gutta, og de er veldig hjelpsomme av seg. Da varene kom ned der varende ender (hva heter det egentlig?) begynte de å plukke dem opp for å bære ut varene i hendene. Og det går jo ikke når jeg har sånne kule handlenett!
«Nei nei nei, jeg har jo handlenett!» sier jeg.
«Ja men det går bra, vi kan bare bære det vi» sier guttene, snille som de er.
«Nei» protesterer jeg «jeg har handlenett, så da putter vi maten oppi der».

Og, en ting til. De er kjempefine å ha med på stranda. De er som nevnt kule, men de er også store og de har brede og såpass lange håndtak at jeg kan slenge dem over skulderen! Jeg får ikke lov av min eldste datter å ta med den fine TH-veska mi på stranda, men heller bruke disse nettene.

Så, her er noen gode grunner for å skaffe seg handlenett:

1. De er kule.
2. De er på tilbud.
3. De er store.
4. Det er mer miljøvennlig enn plastposer.
5. Det er økonomisk (spesielt nå som de er på tilbud).
6. Du kan bruke dem til mange ting.
7. De er morsomme å bruke.

Tenk at noe så enkelt kan bringe meg så mye glede! Haha!

De kan bestilles på vidunderbarn.no 

Ha en fortsatt kul sommer!

Følg med på Facebook for videoesnutter fra familielivet vårt 🙂 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

5 Comments:

  1. Ja, de der var faktisk kule!!!

  2. Eg vil berre tipse om at det går an å kjøpe sånne bio- bag posar på rull på f.eks biltema, rema++. Desse er lett nedbrytbare, og då treng ein ikkje bruke plastikkposar i søplebøttene:-) Heil vanvittig å lese om kor skadelig plastposar er for dyr og miljø. Spesielt for det marine livet. Handlenett et tingen:-))

  3. Veldig fine 🙂
    Vil du slå eit slag til for miljøet, kan du bytte ut plastposene til frukt og grønt med tøyposer, kan sys enkelt (av blondegardiner eller myggnetting) eller kjøpes, som f.eks onya weigh. Så slepp du dei irriterande småposane som stort sett berre er eingongs 🙂

Comments are closed