Forresten, jeg pusset opp soverommet i høstferien!

Det har jeg jo nesten helt glemt å fortelle dere om. Jeg var ganske så ambisiøs i høstferien og hadde plenty av tid til å pusse opp både trappa og soverommet. Soverommet har stått i kø kjempelenge nå, og nå var det virkelig dags! Planen har vært klar lenge og tapetet er for lengst kjøpt inn.

Av med gammel tapet, sparkle alle hull, male taklister, vinduskarm/lister og pusse veggene der de var sparklet.

Klargjøre veggen for tapetsering.

Klargjøre veggen for tapetsering.

Skulle gjerne ha tømt rommet for møbler mens jeg pusser opp, men  det er litt vanskelig når det tar så lang tid og vi er så mange som sover der inne. Så i mellomtiden blir det litt stabling. Men det skal bli sååå fint når det er ferdig!

Skulle gjerne ha tømt rommet for møbler mens jeg pusser opp, men det er litt vanskelig når det tar så lang tid og vi er så mange som sover der inne. Så i mellomtiden blir det litt stabling. Men det skal bli sååå fint når det er ferdig!

Jepp, og det var igrunn så langt jeg kom i høstferien. Men jeg er fornøyd med det jeg altså. Jeg hadde ikke regnet med å bli helt ferdig. Men når jeg først skal sette igang med tapetseringen, går det jo ganske fort.

Nå har jeg funnet et par hull til som jeg overså da jeg sparkelt, men jeg kan jo ikke finne igjen den tuben med sparkel!!! Hvor er det blitt av den?

Jeg gleder meg skikkelig til fortsettelsen av oppussingen i dette rommet. Sjekk HER for hvordan planene er for dette rommet. Jeg er så fornøyd med fargepaletten jeg har kommet frem til. Gleder meg så utrolig mye til alt begynner å ta form med farger og nye gardiner og nytt nattbord og lampe og sånt. Det blir fint!

Følg med på facebook for å ikke å gå glipp av dette store prosjektet. Kanskje blir jeg ferdig til jul? Satser på det.

Jeg har fått en sånn sterk trang til å pusse opp gangen også, men jeg skal ikke falle for fristelsen å starte der før jeg er ferdig med soverommet.
En ting av gangen. Eller kanskje to da. For hvis små barn har lagt seg til å sove på rommet, er det da vel ikke noe i veien for å male i gangen sålenge? Det er jo bare smart bruk av tid, ikke sant?

Linda

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. HAha, du er herlig <3 Gleder meg til å se resultatet 🙂 Mal gangen når de sover du for da er det gjort, og en ting å huke av på listen 🙂

Comments are closed