Det er på tide dere får vite det…

Det går i ett her altså, men nå er det på tide at dere får vite hva som foregår her. Det er store nyheter. Gledelige nyheter. Alle er her i huset er ikke like begeistret, men jeg kan ikke styre min glede og min begeistring. Dette er noe som gjør meg kjempeglad! Så glad og gal som på bildet under:

I sommer var jeg innom Inspirasjonshuset, ved Hege Wøhlner. Hun er forhandler av Annie Sloan Chalk Paint. Dette er 3 timer unna meg.
Men så, dere, fant jeg ut at det er ei som i sommer startet som forhandler her i Østfold, bare 20 min. unna meg!!! Kalkfryd på Østre Kjærnes gård!!

Jeg var snar med å melde meg på en workshop hos henne som jeg så på Facebook. Hun holder til på Østre Kjærnes Gård (som er der «Hver gang vi møtes» spilles inn»).

På Workshopen var jeg og tre andre damer fra Drammen. Jepp, folk drar et stykke for å komme på slike workshops.

Etter at jeg la ut noen bilder i sist sommer av møbler jeg maler med Annie Sloan Chalk paint var det flere som ikke visste hva det var, og det var flere som visste det, men ikke visste hvor de fikk tak i malingen.

Litt om malingen Annie Sloan Chalk paint: Den er enkel og rask å jobbe med, tørker rakst (du kan faktisk gjøre et møbel ferdig på en kveld). Du trenger ingen grunning og den fester på alt mulig rart (tre, plast, messing ol. ). Og det beste av alt: resultatet blir unikt og utrolig lekkert!

Jeg kan bare si det rett ut at jeg er HEKTA!!! Da jeg kom hjem fra workshopen malte jeg et fat med en gang.

Og jeg holder nå på med å male kjøkkenstolene. Jeg får ikke gjort det på en kveld da, men det er ikke pga malingen, det er pga tiden min og at den ikke strekker til. Men altså, det bobler i meg når jeg holder på med dette.

 

Rundt bord malt i fargen «Provance» og med klar lakk. Kommoden bak i «French Linen» før woxing. Se sen ferdig litt lenger ned. 

Fra Workshopen på Østre Kjærnes gård, vi lærte grunnleggende teknikker. Veldig nyttig!

I kurslokalet

Utstilling i kurslokalet.

Kommode jeg har malt i «French Linen» og med klar og mørk wox.

Tester hva jeg skal gjøre med stolene. Har landet på at jeg gjør som den i mindten. «Paris Gray» med «Old White» over, så det grå skinner igjennom når jeg sliper. Og så lakker jeg stolene så de blir sterkere. Det blir jo mildt sagt mye søl og hard bruk her hjemme hos oss. Fatet er malt i fargen «Provance» og lys og mørk wox, «Old White» i grunnen. 

 

Jeg vil anbefale å Like sidene til distributørene på Facebook. Og du kan også søke på «Annie Sloan Chalk Paint» på pinterest, der finner du  masse inspirasjon og griselekre saker!

Jeg skal dra og kjøpe mer maling snart, innen to uker, så hvis du vil bli med så er det bare å gi et lite pip, så kan vi jo dra sammen til Våler 🙂

Linker:

Kalkfryd på Østre Kjærnes Gård.

Inspirasjonshuset i Brumundalen. 

Jeg håper å rekke et strøk «Old White» på kjøkkenstolene i dag, sånn at jeg snart blir ferdig. Jeg har så masse jeg har lyst til å male og kan nesten ikke vente med å få dratt å kjøpte mer maling hos Kalkfryd på Østre Kjærnes Gård 🙂 Hvis du vil bli med dit, så si ifra, så kan vi kanskje få dratt sammen!
Husk å sjekke Pinterest og Annie Sloan Chalk Paint der!!!
Jeg er utdannet interiørkonsulet og har en enorm lidenskap for gjenbruk og dette er så perfekt for meg!

Linda

Følg gjerne bloggen på Facebook. 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

6 Comments:

  1. Det ble jo kjempefint!

    Jeg likte også den midterste stolen best. Gleder meg til sluttresultatet!

  2. Kult!!
    Jeg elsker smarte DIY tips, så dette må jeg også sjekke ut! Gleder meg til å se mer du maler!

  3. Det der var søren i meg kult altså! Du skulle kjøpt inn møbler på loppis, malt de og solgt dem igjen, vet du.

Comments are closed