Trendy, praktisk og megastilig!! + Giveaway til dere!

/Sponset/

Det som skjedde skjedde her for ca to uker siden,  fikk meg til å både lage en sang og å hoppe og sprette. Jentene lurte på hva som gikk av meg. Jeg snakket i fistel. Lille Mika på 4 år lurte også på hva som gikk av mamma. Til og med mannen måtte ta seg en pause fra arbeidet sitt for å komme opp å se hva som foregikk. Det var ikke så lett å vite fra underetasjen om min sang og rop var gode eller dårlige nyheter, så han måtte opp for å sjekke.

Og OM det var gode ny heter!!!
Jeg fikk jeg en stor pakke i posten som jeg hadde gledet meg enormt til. Jeg lurte på om den var så stor som jeg forestilte meg. Og det var den og vel så det!!! Av og til ER det størrelsen det komme an på altså!

Jeg må bare forklare dere.
Dette er en veske. Nei, det er ikke bare en veske. Det er en stelleveske. Nei, det er ikke bare en stelleveske. Det er en veske OG en stelleveske. Nei, det er ikke èn veske og kombinert stelleveske. Altså jo det er det, men hallo, den er faktisk TO vesker. TO i EN!!!

Duet 2 in 1

Det er en kul og stilig veske, og inni er det en stelleveske, som man kan faktisk kan ta ut, og begge kan brukes enkeltvis. Altså du KAN bruke stellevesken fastspent i den store kule veska, og da har du verdens stiligste stelleveske som bare ser ut som er megakul stor veske med plass til absolutt alt!!
Eller du kan ta ut stellevesken og bare bruke den som det, OG ha den store «Ytterveska» som bare veske (uten stellebagen inni).

 

Dere skulle hørt sangen jeg lagde om den, tror det hadde blitt en hit altså. Barna som var her fikk seg ganske god underholdning i alle fall.

Og ikke nok med dette dere. Jeg skal snart DELE UT en veske til en heldig leser!!!!
Konkurranse kommer snart, så følg med på facebook og lik siden min så dere ikke går glipp av muligheten. Konkurransen vil foregå på Facebooksiden min.

 

Som en herlig overraskelse, fikk jeg også en kjempesøt liten ryggsekk som er helt perfekt til Mika på 4 år. Dette er en perfekt barnehagesekk for de som går i barnehagen, men Mika går foreløbig ikke i barnehagen og han vil bruke den når vi er på tur, og når vi drar til kirken, da kan han ha mat og drikke og en bok eller noe sånt med seg. Perfekt!

 

Jeg vil også bruke min veske blant annet i kirken, for jeg har alltid så utrolig mye med meg, og min vanlige veske blir sprengt. Jeg har lenge ønsket en stor og FIN veske med plass til bøker, mat, vannflasker, bleier,pennal, notatbøker ol. Jeg har brukt en gammel slitt og stygg veske når jeg må ha med meg mye, men nå har jeg denne utrolig flotte og store veska der jeg får plass til alt jeg sa og til og med laptop eller ipad i tillegg!
Og en av de tingene jeg setter stor pris på er at den kan stå av seg selv. Den står stødig som en kasse!

Jeg har testen den i et par uker nå og jeg har fått flere kommentarer på den. Folk legger merke til den. «Å så stilig veske!»
Da legger jeg ut om hvor praktisk den er. «Å, jeg trodde det var en ny veske som mannen din hadde kjøpt med fra New York, jeg».
Neida, han har ikke kjøpt den der. Men, merket «SkipHop» er faktisk fra New York, så det var ikke helt feil heller.

Barnas hus har begynt å selge disse flotte og praktiske stelleveskene i butikkene sine.
Vil du vinne en som er helt maken til min, må du følge med på facebooksiden min, for der kommer snart en konkurranse der du kan vinne en maken til min, til en verdi av 1698 kr!

Du finner vesken også hos blandt andre Lekmer, Ellos, Jollyroom, Babyshop og Mimmis.

Så altså, for å kunne vinne en veske (maken til min), Duet 2 in 1 til en verdi av 1698 kr, må dere følge med på Facebooksiden min, så kommer det veldig snart en konkurranse der som dere kan melde dere på:)

Ha en flott dag!

Linda

Følg Facebooksiden min og bli med på konkurransen!

 

//Sponset av SkipHop//

 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.