Før drev jeg med kampsort ogsånn, så gikk jeg over til ekstremsport

Jeg har alltid likt å være aktiv. I flere år drev jeg med kampsport og det var kjempekult og jeg var med på stevner og konkurrerte i både kamp og kata. Jeg var kanskje ikke fullt så god som mine venninner Elin og Eva, men jeg var hakket bak altså. Elin og Eva var rå, men jeg var ganske rå jeg også skal jeg fortelle! Sammen var vi i Danmark og konkurrerte og litt andre steder. Det var tider det!

Før skolen pleide jeg å trene i en halvtime, og etter skolen hoppet jeg av bussen ved svømmehallen hvor jeg svømte i en times tid. Senere på dagen var det karatetrening, og etter det tok jeg meg gjerne en tur i blåløypa (joggeløype). Slik holdt jeg på, ganske aktiv som dere skjønner.

Men man kan jo ikke holde på sånn for alltid heller. Det blir jo kjedelig. Så jeg tenkte det var på tide å ……nei, ikke roe NED hvis dere trodde det, men heller steppe OPP.
Jeg startet med det hardeste et menneske kan drive med. Det mest smertefulle og mest anstrengende man kan presse seg gjennom.

Denne saken forteller at en fødsel er hardere enn å løpe maraton, og at en fødsel er på linje med ekstremsport. Skadene man kan få under fødsel er mange av de samme man kan finne  hos ekstremsportutøvere.

Man skulle kanskje ikke tro at det var såååå ille, siden vi damer gjerne gjør det flere ganger. Nå er det jo litt forskjellig hvordan en fødsel arter seg for oss damer, men for meg er det i alle fall skikkelig vondt hver gang! Jeg har ekstremt god hukommelse, i alle fall hvis dere spør mannen min, men når det gjelder fødsel så glemmer jeg visst hvor vondt det gjør etter hver gang. Jeg kommer på det når jeg skal føde igjen: «Å var det sånn det var ja»!??

Tror jeg må begynne å slappe litt mer av, f.eks. med kampsort 🙂

Kanskje jeg bare skal gå tilbake til kampsport og løping og svømming og sånn. Roe ned litt liksom 😀

Linda

Følg gjerne bloggen på Facebook. 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Comment:

  1. Hahahaha, jeg hadde samme (selv om jeg bare har to).

    NÅ husker jeg hvordan det var,

    *banning*

Comments are closed