LABORATORIUM PÅ BADET OG PARKOURPARK I HAGEN

I dag var jeg nødt til å gjøre noe jeg ikke hadde tenkt til å gjøre. I noen uker nå har jeg nektet å legge bort klær for barna. Ja, jeg vet noen sikkert tenker at «jammen det bør de jo uansett gjøre selv, så det er vel ikke noe spesielt».
Jo altså, alle er ikke like ivrige kan man vel si, spesielt ikke når det gjelder å pare sokker. Barna er flinke til veldig mye, men jeg parer sokker 4 ganger raskere enn alle til sammen. I dag orket jeg ikke å se på den voksene haugen noe mer. Og jeg som har laget så flott opplegg for paring av sokker. Men med så uhorvelig mange sokker så kommer selv mitt sokkeparingssystem til kort. Det er jo ikke meningen at det skal hope seg sånn opp. Med mitt system hoper det seg ikke opp og det går 8 ganger raskere å finne par. Men systemet må brukes da, det går jo ikke av seg selv.
Så i dag paret jeg sokker, hele 100 par!

En koselig liten ammepause <3

Vi har noen veldig foretaksomme barn, og det går noen ganger utover det estetiske både innendørs og utendørs. Eskil er hekta på parkour og det foregår i hagen. Det var bra for han at de gamle madrassene våre ikke er kastet ennå, men lå i skrothaugen på hjørnet bak huset. Disse brukes til en del av parkourbanen, sammen med slitte gamle bildekk.

Jeg er redd dette bare er starten på vårens og sommerens parkoureventyr!

Lilli på 10 er fremdeles hektet på å lage slim, og badet er blitt forvandlet til et laboratorium.

Hun har fått god kontakt med de gamle vennene sine ettersom hun begynte på den lokale skolen igjen nå nettopp. Vennene hennes synes også det er gøy med slim og de lager stadig slim.

Ikke alle som har et laboratorium på badet! Dette er da ingredienser til å lage slim med. 

Levi synes det er morsomt å oppdage nye ting ute, som den store dammen og de store gjørmehullene foran huset der den store gule bilen stod fast i gjørma her om dagen. Gårdsplassen skal i år jevnes ut og gruslegges. Da blir vi kvitt gjørmehavet og det skal bli veldig deilig!

Her skal det bli fin gårdsplass etterhvert.

I morgen skal vi gjøre noe som alle gleder seg til og det spørs nok om ikke det kommer i avisen. Mer om det i morgen 🙂

2 Comments:

  1. Hva skal dere finne på nå?

    Og hurra for kreative unger, altså!

Comments are closed