Prikker og rosa

Hadde en så hyggelig handletur til Jysk i dag! Skulle kjøpe en voksduk til verandaen som jeg trodde kostet 50 kr. meteren. Men den kostet 25 kr. metern!
Og så rasket vi med oss 4 nye sengesett på tilbud til 100 kr. Men de var visst ikke på tilbud, de lå bare feil, men likevel fikk vi de til den prisen der de lå feil! Så det ble 300 kr avslag pr. sett!

Vel, verandaen så litt trist ut og jeg har lenge fundert på hva jeg skulle gjøre med en gamle, gode og kjære sittebenken jeg kjøpte på Fretex for over 10 år siden for 95 kr. Den har vært med oss lenge og blitt brukt både ute og inne og  jeg har satt i ekstra skruer og sånn. Nå er sitteplata brukket og jeg har lurt på om jeg skal skaffe ny sitteplate og så gi hele benken et nytt strøk med maling. Men nei, nå fikk den lov til å takke for seg. Den har fått mange år ekstra hos oss, så det får være bra 🙂

Usj, bare rot. Best å få det vekk! Kastet bort den ødelagte sittebenken. Den gamle bøttetralla vil jeg male med Annie Sloan Chalk Paint. Den kan brukes på alle materialer, så det er min favorittmaling!

 

 

Vi kjøpte en prikkete grå duk. Det synes jeg er veldig nøytralt. Mannen likte en annen grønn duk. Men, det er her min interiørlidenskap kommer inn. Jeg tenker på helheten der ting skal brukes, så da ble det grå duk med hvite prikker. Så kan vi pynte litt rundt omkring med farger og blomster.

I dag lagde jeg en sinnsykt god middag. Den som skal krediteres er Janne som skriver matbloggen veganmisjonen. Denne grønnsakspaien var så god at jeg og mannen klarte ikke å snakke om noe annet da vi var ute å handlet på Jysk like etterpå. Denne MÅ dere bare prøve! Jeg brukte riktignok en cheddar og-fløte ostesaus fra Dolmio, så den er ikke vegansk slik jeg lagde den, men kjøttfri og full av grønnsaker. NAM!

Da Levi sovnet, fikk ryddet og ordnet litt på verandaen,  og da merket jeg ukontrollerte chalk paint-abstinenser. Jeg har kjent det i flere dager at jeg snart MÅTTE male litt. Og nå tenkte jeg at de grå små stolene på verandaen ville bil veldig fine hvis jeg malte de rosa! Det ville nok stå fint til husveggen og den nye duken og den søte nye blomsterpotta vi kjøpte på Jysk til bare 15 kr! Jeg satte igang å male. Hadde en liten skvett igjen av fargen «Henrietta». Synes det ble ganske fint! Mulig jeg prøver en annen farge på den andre stolen for å se hva som blir finest.

Stol i fargen «Henrietta». Annie Sloan Chalk Paint. Det ble finere her med dette litte bordet og stolene enn den slitte gamle sittebenken.

Ble fint med duk. Litt sol og noen blomster så blir det bra. Finne noen nye puter til stolene også!

 

I dag har jeg også vært ute å handlet nye sko til Mia og Julian, og fant også et par bukser til Eskil. Vi finner alltid veldig mye fint på Sport Outlet. Vi ender ofte opp der:)

Nå er det virkelig snart ferie og denne uken er det avslutning på de ulike Taekwondopartiene. Etter avslutningen i kveld, skal jeg og mannen se på en film som vi kunne leie gratis på Go (tror jeg det var) i går. Så nå får jeg ta å få alle i seng som ikke allerede er i seng 🙂

Ha en fin kveld!

Følg oss gjerne på Facebook og se hvor fin verandaen etterhvert blir 🙂 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

2 Comments:

  1. Det er så koselig å følge med på bloggen din? Jeg er imponert over alt du får til – og får inspirasjon av dine prosjekter?

Comments are closed