De beste barselgavene

Du skal besøke en som ligger på barselavdelingen med sitt nyfødte barn, hva skal du kjøpe?

Det er to år siden jeg på barselavdelingen selv, og da tente jeg ut hva som er de beste barselgavene:

Klær til babyen er alltid hyggelig å få.

Sjokolade til mor.

Nøttebarer. Sykehusmaten er ikke så store i porsjonene og etter en fødsel og melkeproduksjon i anmars så er i allefall jeg veldig sulten, så det å ha noen nøttebarer liggende kan være veldig smart og godt når det er en hel time til middag.

Frukt! Det var ikke noe frukt på barselavdelingen, og det savnet jeg. Epler, bananer, druer. Hva med å lage en liten kurv med både litt frukt og sjokolade?

Et massasjeprodukt. Dette kan jo være litt dyrt, men hvis man har et selv hjemme, kan man jo ta det med så mor kan låne det. Man kan føle seg ganske støl og mørbanket etter en fødsel.

En deilig fuktighetskrem.

Boken «Det stille mammaopprøret» som handler om det som er viktigst for barnet, skrevet utifra egen erfaring samt forskning. Av Laila Fresajå Foldvik. (denne boken synes jeg alle vordene foreldre bør lese).

Boken «Hva skal vi med barn» av Simen Tveitereid. Denne hadde jeg med meg til sykehuset, og forfatteren stiller spørsmåletegn ved hvorfor vi nordmenn (noen av oss) egentlig sender veldig små barn i barnehagen.

Drikke. Mor får jo drikke på avdelingen, men det var veldig godt når mannen tok med vann med smak til meg.

Blader. Jeg elsker interiørblader og det er en drøm for meg når mannen har med et par interiørblader til meg!

Sovemaske. Sånn greie til å ha foran øynene når man sover, så man slipper irriterende lysstriper fra vinduet.

Hvilke gaver synes DU burde være på lista her?

Følg gjerne bloggen på Facebook 🙂

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.