Hvem vil ha en barnehagepakke gratis?

ANNONSE

Nå raser det mot både skolestart og barnehagestart! For de fleste i allefall. Småbarna her i huset går jo ikke i barnehagen, men vi er jo på tur innomellom, og hva trenger små barn som skal ut på tur?
Jo, de trenger sekk, matboks og drikkeflaske! Amvina.se sponset oss med en barnehagepakke.

Det er kjekt å ha, og enda kjekkere om det er en kul sekk med matchende matboks og drikkeflaske. Jeg selv er ikke så opptatt av at ting må matche. Men altså, Mika på 4 år, synes at den nye sekken, matboksen og flaska er kjempekul!

Jeg har en historie jeg dikter opp hver kveld om apen Abu, som er like stor som Mika og gjør akkurat de samme tingene. Derfor var valget lett – Mika ville ha en ape-sekk!

Mika på 4 lærte seg å sykle i fjor sommer og er nå en erfaren sykkeltur-gutt. Her med ape-sekken!

Kule banan-detaljer

Stor plass i sekken, ettersom matboksen går i rommet foran og flaska får plass på siden i en nettinglomme. MIka pleier å ha med seg pennal og skrivebok rundt omkring. Han får også plass til badetøy og håndkle.

Matboks i rommet på forsiden, og flaksa på siden.

Det følger også med en stropp på flaksa, men den ville Mika ha av. Det følger også med ekstra sugerør.

Kul ape!

Sekken finner du hos Barnashus-butikkene og diverse andre nettbutikker som ellos.no og babyshop.no. Merket heter SkipHop, så det er bare å søke på Skiphop barnehagesekk, så finner du mange fine sekker.

Og nå, en gladnyhet til dere som følger Absloutthjemme på Facebook, for i morgen legger jeg ut en giveaway der, og da kan dere vinne nettopp denne kule Ape-sekken med både matboks og drikkeflaske!

Apesekk med matboks og drikkeflaske kan bli din! Følg med på Facebooksiden i morgen!

Og ikke nok med det. Ettersom jeg er en del av et Inspira-nettverket så har dere også mulighet til å vinne sekk hos Katinka, Laila og Monica også! De deler ut bie-sekk eller giraffsekk. Sjekk ut de også:) Kjempesøte sekker!

Lykke til i giveawayen som legges ut i morgen på Facebook!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Comment:

  1. Pingback: Har du barn i barnehage? – Avdelingholt

Comments are closed