Levi´s nye favorittleke + konkurranse til dere

Sponset

Da jeg skulle plukke ut noe jeg ville teste fra merkevaren Melissa and Doug fra nettbutikken Lekeakademiet, fikk Mika på snart 5 år være med å velge ut hva det skulle være. Det var jo tross alt noe de minste skulle teste ut.
Valget var enkelt. Uten tvil ville han velge denne parkeringsgarasjen og servicestasjon.
Det ble som Mika ville og da den kom i posten bare noen få dager etterpå, var de to minste guttene veldig glade!

Levi på 2 år leker med den hele tiden. Det er mange ting å gjøre på den. Den har heis, garasje, bom, lade/bensinstasjon og bilvask. Han elsker å kjøre de tilhørende bilene opp og ned gjennom bommen og gjennom vaskeautomaten.

Bli med på konkurranse og vinn gavekort!!

Lekeakademiet har tatt danske småbarnsmødre med storm! Det forstår jeg godt. Jeg, som mange andre mødre, er opptatt av læring gjennom lek og det er nettopp dette Lekeakademiet er eksperter på. De har eksistert i det danske markedet i 12 år og selger leker for barn fra 0-12 år.
Prisene er fornuftige og er inkludert toll og moms. Forsendelsen kommer frem på 3-4 dager.

Vil du være med på en trekning av et gavekort på 300 kr eller en valgfri gave fra Melissa and Doug på 300 kr?
Da må du like Facebooksiden min, for jeg vil kjøre konkurransen direkte der. Følg med!

Ny favorittleke!

Ut fra vaskeautomaten.

Lade

En bil i vaskeautomaten, en annen i heisen.

Levi sier alltid «Tut tut», så åpnes bommen.

Inn i vaskeautomaten.

Inn i garasjen.

Opp heisen.

Bilene står parkert.

 

Jeg er så glad på Levi og Mika sine vegne som fikk teste denne leken. Den falt så til de grader i smak! Det er virkelig gøy med slike samarbeid som kommer så godt med som dette! Spesielt kult er det når jeg i tillegg kan dele ut noe til dere leserne.

Lekeakademiet er en nettbutikk helt etter min smak. De har et enormt, som i ENORMT, utvalg av kule leker som fremmer fantasi og læring.
Jeg er imponert over alle de fantastiske produktene du finner her og jeg bare vet at her kommer jeg til å handle. Så utrolig mye bra på en plass!
Min oppriktige mening er at denne butikken må småbarnsforeldre oppdage! Jeg skjønner godt danske småbarnsmødre som har blitt tatt med storm av denne butikken.

Gjør deg litt kjent med utvalget ved å kikke litt på nettbutikken, for det kan jo være nettopp du som vinner et gavekort på 300 kr. eller en vare til 300 kr. fra Melissa and Dough 🙂

Følg med på Facebooksiden for å ikke gå glipp av konkurransen!

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comments are closed.