Det lille ekstra til festen!

/I samarbeid med partyking.no/

For litt siden arrangerte jeg et babyshower for ei i familien som venter baby nå i november.
Jeg lagde en kjempefin kake!
Det vil si, den var fin.
Men, da den hadde vært gjennom frakt og ble satt på bordet var den ikke like fin.
Kaken var god den, selv om den fikk seg en trøkk. Heldigvis er det ikke bare kaken det står på. Partyking.no har alt du trenger, som f.eks rosa og lyseblå kopper, tallerkner og babyshower-ballonger i mange varianter. Samt mange andre effekter. Det er jo så koselig å stelle i stand til babyshower.
Sjekke denne morsomme ballongen:

I november har vi hele tre bursdagsbarn her i huset og hos partyking.no har et bredt utvalg av pynt, kostymer og effekter. Det er ikke noe problem å finne det man trenger til hvilken som helst fest. Jeg blir veldig begeistret når jeg kommer over en nettbutikk som har så utrolig stort utvalg og til så hyggelige priser.
Det er så kjekt å kunne skaffe alt på ett sted. Jeg har en tendens til å vite akkurat hvordan jeg vil bursdager skal være og kan strene hit og dit for å finne akkurat det jeg skal ha. Men hvorfor ikke bare handle alt på ett og samme sted, uten å bruke så mye tid på å farte rundt omkring!?

Det er så mange morsomme og fine produkter til alt fra barnebursdager, babyshower, jul og andre anledninger hos partyking.no. Her finner du rett og slett alt det du trenger og enda litt til.

Ha en kjempefin fest!

/I samarbeid med partyking.no/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

One Comment:

  1. Elsker det bildet av den kaka!!!!

    Og så er jeg veldig glad i netthandel. Partyking har ett bredt utvalg til fornuftige priser!

Comments are closed