I dag starter jeg på 28 dagers detox

Bilde fra jeg var med på kjære mamma. Det er en siden nå og jeg er ennå større nå. Det må snu!

Det har gått over stokk og stein. Med meg altså. Jeg har lenge visst at jeg MÅ gjøre noe, ha et OPPLEGG for å klare å få skikk på meg selv. Jeg klarer det ikke alene. Jeg har gått opp altfor mye og er bekymret for meg selv. Hvis ikke noe skjer, vil jeg bare gå ytterligere opp i vekt.

Jeg har valgt å starte på en 28 dagers detox med tett oppfølging av en erneringveilder. Hun skal følge meg opp under hele dietten og to måneder etter det. Og sikkert lenger hvis jeg ønkser. Jeg tror jeg skal ta en runde til i april nemlig. For nå MÅ denne dama her til pers!

Jeg er overvektig, ganske mye også. Jeg har en dobbelthake som kjennes ut som jeg konstant har en banan under haka.
Jeg snorker av og til.
Jeg er i dårlig fysisk form og det er skremmende!
Jeg har mye vann i kroppen og hendene mine hovner opp og gjør vondt når jeg f.eks taster på telefonen og holder feiebrettet. Når jeg gjør ting som krever at musklene i hendene jobber litt ekstra, får jeg vondt.

Dietten dreier seg om å få kroppen i balanse, og bonusen er vekttap. Jeg har nå tatt min første frokost og det var veldig godt.

Mange som har gjort dette, sier at det er veldig tøft. Så jeg regner med at det sikkert vil bli veldig tøft på et tidspunkt. Men jeg er i allefall ekstremt motivert. Omtrent så motivert jeg pleier å være etter å føde på slutten av et svangerskap. Jeg vil bli frisk og tynn og sunn så mye mer enn jeg vil ha hovne, vonde hender!!
Jeg vil kunne ta en joggetur i skogen, ikke bare gå. Jeg vil kunne ta i et tak sånn fysisk hvis jeg må uten å bli helt utslitt av det.

Alt er mye lettere med en slank kropp. Kle på seg, bevege seg og alle ting mang gjør er enklere med en lettere og slankere kropp. Jeg savner virkelig å være slank nå.

Jeg har vært overarbeidet de siste årene. Jeg har ikke vært egoistisk nok. Jeg har ofret meg for mye og gitt meg selv for lite oppmerksomhet og pleie. Kiloene har sneket seg på.

I år skal jeg være mer egoistisk. Dere skjønner sikkert at jeg ikke skal bli egoistisk i den forstand at jeg bare skal tenke på meg selv. Men jeg skal tenke MER på meg selv. Ha klarere grenser på hva JEG trenger. Jeg MÅ f.eks. kunne ordne meg den sunne maten jeg skal ha og ikke bare slenge i meg noe fordi jeg ikke har tid til å mekke noe bra til meg selv. Og treneing. Jeg MÅ og jeg VIL trene, og i år skal jeg verne mer om den tiden jeg trenger for å ta vare på meg selv. Det skal da dreie seg om mine behov for trening, hvile og mat. Og ordne i huset, men det er en litt annen historie:)

Jeg skal dele mine erfaringer med dere og dele mine resultater. Jeg kan ikke si hva jeg veier. Ikke før jeg har gått ned masse!

Hvis dere heier på meg blir jeg veldig glad. Jeg trenger all den støtten jeg kan få!

Gleder meg til dette året!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

14 Comments:

 1. Jeg heier på deg, og lurer på hvor fant du dama?

  Godt nytt år

  • Linda C. Hagen

   Har kjent henne lenge 🙂 Har vært venner i flere år. Så det var lett å velge henne å støtte meg på, siden jeg kjenner henne og stoler på henne 🙂

 2. Jeg heier på deg og prøver å slenge meg på.

 3. Lykke til. Du er en som klarer det hun vil.

 4. Jeg heier på deg, Linda!
  Jeg har troen på at du klarer dette ??

  Godt nyttår til deg og hele gjengen din!
  Håper det blir et supert 2018!

 5. Klart jeg heier på deg!!!!

  Jeg er spent på hva du skal igjennom, det høres ikke ut som småtterier, men jeg er helt for at man skal ha den vekten man trives med. Ikke heng deg opp i tall men trivsel er nok mitt beste råd.

  Stor klem!

  • Linda C. Hagen

   Ja, et er trivselen og krefter jeg går etter nå. Men skal ikke stikke under en stol at jeg synes jeg ser bedre ut når jeg er slank. 🙂 Men nå er det helsa som står i fokus! Jeg vi ha en sporty alderdom med reiser og aktiviteter, og ikke minst være sterk nok til å hanskes med alle barnebarna vi kommer til å få 🙂

 6. Jeg heier på deg. Du skal får det til.
  Hilsen fra en «quiet follower» fra Tyskland

 7. Ønsker deg masse lykke til! Du har mann og barn som trener aktivt kampsport – da må det være rom for at du også trener, og setter av tilsvarende tid til deg selv og egen aktivitet! Et tips er å bestemme seg for å være aktiv 60 min hver dag – uansett! Da kan du velge om du vil gå en times tur, svømme en time, sykle, gå på ski, jogge… Hva som helst, men har de 60 min som daglig aktivitetsmål – det er jo ikke mye av døgnets 24 timer 🙂

  • Linda C. Hagen

   Sant det! Jeg er bare nødt til lage mer tid til meg fremover. For, dette er ikke gjort i en fei, det er helt sikkert 🙂

 8. Dette klarer du! Her har jeg en liten i bæremeis og går. Ev med vogn. Liker ikke trene, men heldigvis fysisk sterk. Helsa er viktigst! Jeg har motsatt problem, veier allt for lite. Man må finne den rette balansen. Men bruk barna til trening. Turer i skog og mark er en gode. En aktivitet som passer alle aldersgrupper. Her er det mye turgåing. Dette kommer du til å klare! Du har satt mange barn til verden, så da klarer du dette med glans. Husk bare at det bør være noe du kan leve med og ha glede av. Gjør noe du liker! =)

  • Linda C. Hagen

   Jeg går helst i skogen uten barn. Kan godt ha med barna ut også, men skal JEG få nok ut av det for treningens skyld, foretrekker jeg å gå alene. Kan eventuelt trille minste i vogn da. Har gått masse turer med ungene og det er koselig det, men jeg kan ikke velge tempo akkurat 🙂

Comments are closed