Roboter inntar hjemmet

/Reklame for Roboter fra Roboteksperten/

Visste du at Roboteksperten har en vindusvakserobot? Mens jeg sitter her nå, kunne jeg ha fått mine vinduer vasket.
Mens jeg er i butikken, kan jeg få gulvet vasket.
Mens jeg bretter tøy kan jeg få gulvet støvsuget.
Mens jeg tar en joggetur, kan jeg få gresset klippet.

Vi har riktignok huset fullt av folk her som kan hjelpe til. Det er ikke det. Men vi har også huset fult av småbarn som roter og søler fortere enn vi rekker å forhindre det. Dessuten er vi alle titt og ofte opptatte med ting.

Roboter hjelper deg i hverdagen.
Jeg mener at det er viktig å lære barna å hjelpe til i huset. Men selv om man skaffer seg hjelp i form av en menneskelig eller robotvaske/støvsuge/gressklippe/vindusvaskehjelp er det nok av oppgaver i huset til alle likevel.
Gulvene må jo ryddes først og søpla kommer seg jo ikke ut selv. Oppvaksmaskinen må også tømmes og fylles manuelt. Klær må brettes og vaskemaskin fylles osv. Nok av oppgaver å fordele!

Tenk så digg å kunne hatt en sånn søt liten robot som hjelper til litt i hverdagen! Det ville vært en stor gave til alle sammen.

Stort utvalg av roboter 
Roboteksperten har roboter i ulike prisklasser og til ulike formål. Utvalget er stort så det er ikke noe problem å finne den som paser ditt hjem og økonomi.
Robotene har ganske imponerende ferdigheter og egenskaper.
Neato-støvsugeren for eksemel: Hvis den driver og støvsuger og går tom for strøm, går den tilbake til ladestedet sitt, lader seg opp og så fortsetter den med jobben! Den skal ha egenskaper som gjør at den vasker like bra som et menneske!  

Har du, eller tror du at du kommer til å ha en robot i hjemmet ditt i nær fremtid?

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

4 Comments:

  1. Åh, jeg er så splitta. Selvfølgelig hadde det vært deilig å bare trykke på en knapp og vipps så er alt fiksa. Men på den annen side, så beveger vi oss altfor lite i hverdagen som vi gjør, og den gulvvasken er kanskje den eneste fysiske aktiviteten man rekker å få den dagen… Så ja… nei… usikker. Hva skal vi gjøre hvis maskiner tar alle jobbene, liksom… Men jeg hadde antagelig ikke takket nei om jeg fikk en i bursdagsgave eller noe. 🙂

  2. Ja! Jeg ser helt klart nytten og gleden ved slike roboeter!

    Ja, man må rydde. Men man sparer jo tid når man slipper å rydde OG vaske!

  3. Skulle gjerne hatt maaaaange roboter i huset ?? Med mange små barn… Jepp! Lett!

  4. Syns dem er helt suverene! Nå er de så avanserte også så det jobber faktisk systematisk. Jeg er fan av alt som kan lette hverdagen.

Comments are closed