28 dager detox – resultater uke 2 og 3

Hei! Jeg fikk aldri tid til å skrive en oppdatering etter uke 2. Det har gått helt i ett. Så her kommer samlet for uke 2 og 3.

Nå har jeg totalt gått ned 9,8 kg. Men ikke fullt så mange cm som jeg trodde det skulle tilsi, men 6 rundt livet, og 6 cm rundt lårene. Og det er kanskje bra? Jeg vet ikke. I alle fall så har jeg minsket.

Jeg ble litt motløs i uke 2 fordi jeg gjorde noen små feil. Sånn går det når man ikke har så god tid til å sette seg skikkelig inn i ting og lese ting man bør lese.

Noen ganger er det også litt slitsomt å ikke bare kunne spise det jeg vil. Ikke bare fordi det er godt, men sånn rent praktisk også spesielt med tanke på tiden.

Men, det må til tenker jeg. Det tar tid å gjøre en varig endring. Planlegging er nøkkelordet. Utover det så er det ikke vanskelig å gjøre dette. Det er jo bare å gjøre det jeg må gjøre.

Jeg elsker å ha en som jeg kan spørre: «kan jeg spise dette»? Og får svar «Nope», det an du ikke. Det er så greit. Da stoler jeg på det og når jeg får tid tar jeg forklaringen på hvorfor. Som å ha en mamma som passer på meg 🙂

Jeg liker alt jeg spiser. Det som er veldig vanskelig for meg er å klare å ha fokus på meg selv. Det hender jeg glemmer eller ikke får tid til å fokusere, og i går fikk jeg ikke tid til det siste måltidet og en annen liten forberedelse til frokosten.

Det er ganske irriterende, og jeg skjønner hvorfor ting ble som de ble. Jeg må jo nærmest spise mellom måltider for å få matro!!
Og det går jo ikke.

Jeg har klart å se mye av hva som var grunnen til at jeg har blitt så stor som jeg har blitt.
– spise rester etter barna.
– spise sammen med barna.
– bli matet av barna.
– spise min egen mat.
– spise litt for mye mat.
– litt for ofte kos på kvelden.

Når jeg klarer å luke bort alt dette, er veldig mye gjort bare der.
Jeg vet ennå ikke om jeg kommer til å fortsette med denne livsstilen som jeg har akkurat nå. Altså, jeg skal jo ikke gå på detox hele livet, det er bare akkurat nå.

Noe av det vil jeg holde på, uten tvil! Og det er mulig å ha et par dager der jeg spiser det jeg vil, og så «retter» opp i noen dager:)

Man kan jo ikke spise hva man vil til enhver tid uten konsekvenser. Man er nødt til å holde litt tracking på hva man putter i seg.

Jeg har lært ganske mye disse 3 ukene, som jeg vil ta med meg resten av livet.

Jeg kan anbefale dette

Jeg anbefaler det gjerne videre til andre som måtte sitte å lure på om de skal gjøre noe med helsen sin.
Prisen er ikke avskrekkende, og med tanke på alt det jeg nå IKKE spiser og de mindre mengdene jeg spiser, så kommer det veldig bra ut på matbudsjettet.

Jeg regner med å gå ned minst en kg til nå den siste uken, og har da fått en kickstart på 10 kg ned nå i januar.

Utfordringen min nå er å få tid til å trene. Men jeg må i allefall klare å fortsatt holde fokus på inntak og å lese og lære.

Dette var akkurat hva jeg trengte. For etter mange forsøk på å klare meg selv, har jeg sett at det gjør jeg ikke. Så nå trengte jeg en som følger meg opp tett og en jeg kunne spørre om alt mulig når jeg trengte svar der og da. Det har vært helt uvurderlig!

Følg veien videre og følg gjerne bloggen på Facebook. 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

13 Comments:

 1. 10 kg på en måned må man vel si seg fornøyd med?

  «Vanlig» er jo å regne 1-2 kg per uke?

  • Ja er fornøyd med det. Tenkte mer på de cm-erne. Men ned og inn er uansett fremskritt 🙂

 2. Hej

  Har du hørt om «sense»? En livsstil som er ganske overkommelig. Spiser vanlig mat bare i rette mængder og rette sammensetninger. Du kan søge på sense eller Suzy Wengel. Det fungerer her ?

 3. Så flink du er!!!
  Hva går detoxen ut på? Hva spiser du/ kutter du ut (sånn generelt)
  Lykke til videre!!!

  • Det må jeg nok heller sende deg info om på mail eller noe. Men i det store og hele går det på ren mat. Og da er det klart noe jeg må kutte ut 🙂

   • Har du ly st til å sende meg litt info? Hadde vært supert?
    Nok en gang: du er kjempeflink!!
    Klem

 4. Himmel og hav! Sier som Anja, tror det er 1-2 kilo i uken man skal regne som «normalt» og trygg vektnedgang. Dette er jo helt supert, Linda!

  Jeg heier på deg!!

 5. Så flink du er <3 10 kg på en mnd er fantastisk…. Høres utrolig deilig ut å komme såpass igang. Hadde jeg gått ned 10 kg, hadde jeg bare hatt 5-10 igjen :O

  Gleder meg til å følge deg videre.

  • Go for it Trine-Lise! Det kan jo være at de som har mer å gå ned gjerne går mer ned. En normalvektig person so bare vil rense kroppen, går jo ikke ned så mye 🙂

 6. wow, godt jobba.Jeg skulle tatt av noen kilo, men kan jeg klare det og lar metoden seg kombinere med de andres mat? Sikkert et vikarerendeargument for å slippe å ta tak,men jeg vil at ungen min skal oppleve at vi alle spiser normal.mat

 7. spennende å følge med altså! Imponerene at du karer dette på toppen av alt annet 🙂 driftig dame, det er sikkert 🙂

 8. 10 kg på en måned er kjempe bra? Jeg har minsket 10 kg selv ved å kutte ut raske karbohydrater og den kveldskosen som du beskriver.
  Nå har jeg ikke godistrang lenger, og det er godt.

Comments are closed